Sweden!

Sweden-©-Kalin-Eftimov-Shutterstock

Jag langtar tills January nasta ar, jag vet att det ar ett tag dit haha. Men da kommer jag till Sverige och maste dels byta pass och Fa ett nytt visum. Sedan far jag se min Kara familj och mina kara vanner och jag kommer att aka till mitt favorite stalle Eriksbergskliniken dar jag ska fixa nya fillers och gora cool sculpture. Man far ju inte gora nagot nar man ar gravid sa detta blir nagra manader efter. Samt cool sculpture ska hjalpa mig att komma I form igen efter graviditeten. Har namligen ett nytt mal.
Kommer ni ihag vilken angest jag hade nar jag skulle fylla 30, da lovade jag mig att vara I den basta formen i mitt liv och det var jag.
Nu ar mitt nya mal att vara I den basta formen I mitt liv efter att jag fott barnet.
Sa peppad alskar svara mal, jag ar ju en tavlings manniska men tävlar bara mot mig sjalv.
Men just nu ska jag bara se till att bebisen mar bra. :)

Puss pa er!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Sweden!

  1. Nytt visum? Du är ju gift nu, så varför har du inte gjort adjustment of status och ansökt om Green Card?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>