Podcast!

IMG_5283

Jag och min Kara van Louise, Louizetta,LouLou, Lojs haha hon har en million smeknamn. Vi planerar att starta en Podcast. Ar det nagot ni skulle vilja lyssna pa? Lyssnar ni pa Podcasts? Vilken ar earn favorit? Vilka amnen skulle ni vilja att vi diskuterar?
Kul att veta era asikter.

Vad tycker ni? Ska vi kora?

Puss

blogstats trackingpixel

23 reaktion på “Podcast!

 1. JAAAA!! Vad roligt med en podcast!! Prata om träning, hälsa, LA livet, kändisar, ytligt, psykiskt… ja allt!!

 2. Ja kör på. Prata om livet, saker ni har varit med om och kanske resor. Ni har säkert sett mycket och gjort mycket, dela med er och dela upp det att kanske en dag pratar ni till exempel om förhållande vad vet jag nästa kanske om tips på resor etc… ja något kul, jag gillar alltid inspirerande poddar dock lyssnar jag inte på många men hade lyssnat på eran du verkar intressant och jag dras till intressanta personer hehe :)

 3. Hi Elena…. :)

  Would like to hear some discussion of women and cooking… what is your favortie foods, recipes, etc.

  Hope you have a wonderful weekend! <3

 4. Ja, Gud vad kul!

  Mina favoriter är relationpodden med Katrin och Bingo, så roliga! Fredagspodden och tankar med

 5. Ja snälla!!!! Älskar podcast, lyssnar varje dag! Podcast har blivit så stort i Sverige och jag tror man kan tjäna mycket på det genom sponsorer etc. Det vore så kul att höra dig i ett sånt format!

 6. Ja snälla!!!! Älskar podcast, lyssnar varje dag! Podcast har blivit så stort i Sverige och jag tror man kan tjäna mycket på det genom sponsorer etc. Det vore så kul att höra dig i ett sånt format!!

 7. Jösses vad roligt! Vill också höra om knäppa saker ni varit med om. Allt om USA, det ytliga och kulturen.

 8. Ja det hade varit perfekt att lyssna på nu i vår när man går på PWs :) Hade varit kul med olika ämnen som relationer, kost och hälsa, personlig utveckling, tankar och åsikter :)

 9. Hej,
  Älskar podcasts och tycker det skulle vara superkul att lyssna på er! Tycker er podcast kunde ha olika teman för olika avsnitt, och sen mycket om din graviditet såklart :)
  Ser så mycket fram emot detta, hopppas det blir av <3

 10. ”Kan man dricka bort rynkor och fina linjer?
  Ja, hävdar företaget bakom Pure Gold Collagen, en av de hetaste skönhetssnackisarna just nu.
  Drycken innehåller hydrolyserad kollagen, hyaluronsyra, c-vitamin och andra aktiva ingredienser som enligt tillverkarna ska vara 20 gånger effektivare än piller och krämer med kollagen.
  Drycken släpptes redan förra året, men det är först nyligen som de kliniska studierna på drycken är klar. I dessa studier på 1500 kvinnor mellan 35-55 år som drack kollagendrycken dagligen drycken visade två tredjedelar en upp till 30 procent minskning av fina linjer och rynkor på sex veckor. Pris ca 50 kronor per flaska.
  Huruvida det är ofarligt eller inte är dock inte klarlagt.
  Enligt flera studier kan extra kollagenintag orsaka höga halter av kalcium eller hyperkalcemi, vilket leder till benvärk, trötthet, yrsel, illamående och oregelbundna hjärtslag.”

 11. JAAA! Jag hade definitivt lyssnat. Hade varit extra intressant och roligt om ni pratar om djupare grejer, som relationer, vänner, bra och dålig energi och hur man hanterar det, era egna erfarenheter osv. Har följt dig i flera år nu i bloggen och insta och ser upp till dig i många aspekter. Härlig tjej är du! Mvh Isabelle

 12. Du och Esra borde ha podden. Hon är en riktig sago berättare och tillsammans med dig blir de bra kombo!

 13. Klart ni ska köra! Bara ni lägger upp det överallt som ex. På Spotify osv :)
  Skulle vara kul att höra er prata om era liv där borta, allt från karriär, kärlekslivet och vänner. Även vad ni har för åsikter kring olika ämnen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>