Is a baby Girl!

its-a-girl-cupcake

Hej all fina lasare, idag fick vi read pa att varan bebis ar en flicka. Vi ar sa glada!
Hon ska heta Luna och kommer att vara en San liten princessa. Sa kul med en flicka sa man kan gora tjejiga saker och kopa massa fina klanningar. Det ar roligare att kopa tjej saker tycker jag. Men huvudsaken ar att hon ar frisk. Alla testerna ser jattebra ut an sa lange sa det kanns bra. Vill att hon kommer ut nu hahaha sa jag kan fa traffa henne.
annars har jag matt bra, men tycker fortfarande inte om att vara gravid, haha!
Imorn aker vi pa lite aventyr, vi ska aka till Vegas, antelope canyon och Area 51. I Vegas ska vi bara stanna en dag och kolla pa nagon show koralite spa och ga pa middag. Sa mysigt!
Nu ska jag laga lite tacos har hemma men vi hors snart. Puss pa er!

blogstats trackingpixel

12 reaktion på “Is a baby Girl!

  1. That’s really Exciting… I am Happy for you two…. and can’t wait to see your little Princess. I can feel the joy in your writing! Will be wonderful! 😉

  2. Grattis till er!! Så perfekt med en liten prinsesstjej, du kommer bli en jättefin mamma. Har följt din blogg i så många år och jag är genuint glad för att du har hittat en sån bra man och lever ett lyckligt liv :)

  3. Hej. jag bara undrar hur ni kunde få reda på könet så tidigt? Har ni gjort fostervattensprov eller går det på annat sätt? Mvh Sussi :)

  4. Vad kul att du ska få en flicka!
    Har också en flicka och det är mycket lättare att hitta fina kläder och grejer än till en pojke tycker jag. I alla fall här i Sydney. Det ska bli riktigt kul att följa ditt liv som mamma.
    Lycka till med allt!

  5. Kommer du föda naturligt eller med snitt ? Jag födde en pojke i aug , nu i efterhand hade jag valt snitt alla dagar i veckan meni Sverige är dem ju väldigt restriktiva med det . På gott och ont . Grattis till lilla babygirl :) .

  6. Jättegrattis! Min lilla tjej är 3 månader nu och vi njuter av att få vara hennes föräldrar. Det är en så otroligt magisk känsla, ni har så mycket fint att vänta 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>