Det ar ok att inte vara perfekt!

foreveralone

Har tankt pa hur mycket press vi kvinnor egentligen har pa oss.
Vi ska ha karriarer vi ska vara i topp form, vara bra mammor, ta hand om vara men.
Foda barn, vara oegoistiska och listan kan goras lang.
Det sats orimliga krav pa oss kvinnor dagligen, ingen ar prefekt och det ar helt ok.
Alla dessa grav gor att manga blir deprimerade.
Vi maste vara snälla mot varandra, vissa ar bra pa vissa saker andra ar bra pa andra saker.
Kolla pa mig tex, jag ar sjukt dålig pa att skriva, men jag har en blogg.
Skriva ar inte min starka sida men vet ni vad jag ar bra pa andra saker.
Jag ar osaker manga ganger och ni kanske tycker att jag ar lite sma ytlig men vet ni vad det ar ocksa ok, jag har ett stort hjarta och andra bra sidor.
Bottom line man maste acceptera att man inte ar bra pa allt och at det ar helt ok.
Super woman finns inte, även om man kan tro det ibland pa tex Instagram dar allas liv ar sa perfecta.
Ni kanske inte visste att jag 90% av tiden gar runt och ser ut som skit, osminkad, ofixat har, fula kläder etc, men pa Instagram lagger jag bara upp bilder dar jag tycker att jag ar fin. Jag lagger bara upp bilder dar jag ser smal och tranad ut, men trust me jag har celluliter och min mage sticker ut har jag ater och massa annat. Men igen jag lagger inte upp det.

Vad tycker ni om detta?

blogstats trackingpixel

8 reaktion på “Det ar ok att inte vara perfekt!

 1. viktigast är att man man har hjärtat på rätt plats och man är ödmjuk som person. allt annat spelar faktiskt inte så stor roll. <3

 2. I think women are too hard on themselves to be perfect, or shall I say appear perfect.. That also makes it hard on the man…. Women should relax, share less on IG… and be more in touch with their natural appearance and feelings… with less pressure to have the perfect body, or makeup…. etc.

  Have a nice Week, Elena… I enjoy reading your blog…. in a world of chaos and uncertainty it is really nice to read! :) Keep up the good work. 😉

 3. Hej, väldigt bra inlägg. Fler borde dock våga visa den sanningen så att vi slipper bli matade med ”perfekta bilder”. Det skulle sänka allas krav.

 4. Vilket bra inlägg – du har så rätt i det du skriver. Perfektion är något många strävar efter men att det är så svårt att uppnå, nästintill omöjligt på alla plan som du nämner. Dessutom har ordet perfektion olika betydelse utifrån olika människor. Att du blottar dina ”mindre” perfekta sidor gör dig bara mer mänsklig och det blir lättare att relatera till dig som person. Tack för att du delar med dig av dessa tankar!

 5. Du är med och bidrar med ett osunt ideal när du, som du själv till och med erkänner, bara postar fina, fixade och stylade bilder på dig själv.

  Du motsäger alltså dig själv.

  Din lilla dotter kommer förhoppningsvis få veta att hon duger som hon är och inte bara för att hon är ”söt”?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>