Back on track!

Halla dar, hoppas ni haft det super.
Jag mar mycket battre fran min trotthet borjar fa tillbaka min energy nu. Det kanns helt underbart. Kande mig lite som en zombie tidigare.
Jag har borjat ata kott igen men kan fortfrande inte ata agg. Blir acklad av det.
Jag och Louise har nu spelat in varan forsta podcast men den kommer inte att slappas forens lite senare. Ska bli kul att se eran feedback. Vi tankte gora en nu varje vecka.
Prata om olika teman. Skulle vara kul att redan nu Fa lite fragor som ni vill att vi tar upp pa podden. Har ni nagra ideer far no garna maila pa Hollywoodpodden@gmail.com
Och for er som inte vet vem Louise ar sa hittar ni hennes blog pa Hollywoodspionen.com

Love you guys!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Back on track!

  1. Kul med pod, men jag har ingen intressant fråga eller förslag, har kass fantasi när det gäller sådant. 😉

    Skönt att du börjar få din energi tillbaka, minns att jag sov sjuuukt mycket när jag var gravid och kunde knappt äta annat än apelsiner och bakpotatis. Apelsiner blev det så många av att jag knappt kunde se en efter förlossningen på flera år, minst kunde jag äta en utan att få klökningar 😀 😀 😀
    Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>