Svar pa era fragor!

Ska du byta efternamn till din mans?
Svar: Yes det tankte jag.

Hur ser du på framtiden som modell nu när du gravid och ska ha barn? Ska du jobba med något annat?
Svar: Jag fokuserar mest pa mitt Juice foretag som gar sakta men framat.
Sedan vill min agent skaffa lite gravid modell jobbtill mig tar min mage blir storre.
Vi far se hur det blir med det haha.
Annars sa fokuserar jag inte pa att modella efter barnet men far jag ett bra erbjudande tackar jag nog inte nej.

Kommer du att vara med i svenska hollywoodfruar igen?:
Svar: Det vet jag faktiskt inte.

Hur tog du dig till Usa? Och hur har du lyckats så bra?
Svar: Lyckats och lyckats, jag tycker att jag har långt kvar tills jag nar mina mal.
Men gullig du ar som tycker att jag har lyckats. Jag klagar inte jag uppskattar allt i mitt liv men har manga mal som jag vill uppna.

Min fråga är om läkaren sagt något om levaxinet, ofta får man höja dosen vid graviditet?
Svar: Ja de har testat mina varden och dom sager att jag inte behöver hoja om mina varden star ratt till. Men har också last om att man brukar hoja.

Är det du/Michael som skapat instagramkontot till fostret? Det är ju många som diskuterar integritet av barn och många (kanske särskilt kända personer som blondinbella och Gisele Bundchen) väljer att inte visa bilder på barnens ansikten pga pedofiler, kidnappning, barnen kanske inte vill ha alla bilder på sig på internet när de blir äldre etc etc. Vad är dina tankar kring detta topic? Kram!

Svar: Det var Michael som skapa kontot. Jag tycker inte att det ar sa kansligt att lagga upp en bild pa sin bebis pa Instagram eller Facebook. daremot tycker jag inte att man ska lagga upp en naken bild pa sina barn. For även om det egentligen inte ska gora nagot sa kan det finnas sjuka manniskor out there.

Vad har du och Rebecka för typ av visum? Hur går det med skådespelandet för Reb?

Svar: Jag ar har pa ett O-1visa Rebeccas privata saker vill jag inte skriva om har det far ni fråga henne. :)

Äter du pizza någon gång?

Svar: Yes! Alskar Pizza. At det senast i forr igar. Berries Lobster pizza, min favorit!

Varför bytte du förnamn? Efternamnet make sense, men varför förnamn? Gillade du inte Natacha? Vad kallar din familj dig?

Svar: Jag ville främst byta efternamn men nar jag enda höll pa sa tänkte jag att jag kan lika bra hitta pa ett helt nytt namn jag gillar. Why not. Min familj kallar mig Tata.

Så trött på folk som tar till det när argumenten tryter.Det handlar om att jag vill ha en sund relation med mina barn. Små barn behöver inte massa folk som ränner runt, läs på lite om anknytning så förstår du! Jag vill vara den primära tryggheten i deras liv, ihop med min partner. Inte någon anställd! Gymma kan du göra när bebis sover, är det inte viktigare med en sund anknytning?

Svar: Jag tror inte att jag kommer att ha nagra problem att ha en anknytning till mitt barn da jag kommer att vara dar by all time.

Att jag ska ha någon som lar mig saker och hjälper mig tror jag bara ar positivt.

Tror att jag kommer att vara en glad mamma med massa energi for mitt barn tack vare den hjälp jag även kommer at fa.

Att någon kollar till barnet mesans den sover och jag gymmar tror jag verkligen bara ar bra, skulle inte kanna mig trygg även om vi ar i samma hus att jag tranar med musik i öronen och inte kan hora mitt barn om det skulle vara nagot.

Manga mammor lämnar sina barn pa dagis i tidig older, tror inte du att det ar massa manikyr dar?

Sa ni behöver inte oroa er jag kommer att ta hand om mitt barn alldeles utmarkt.

måste börja med att säga att jag tycker att du är helt fantastisk! Så vacker och så god om människa!
Jag tänkte lite, Hur ofta och vad tränar du? Hur ser din “typiska vardag” ut?

Svar: Tack fina! Jag brukade trana varje dag men nu tar jag ar gravid har jag inte orkat eftersom jag känner mig valdigt trott. Men det blir da varannan dag.

Hej Elena! Beundrar verkligen dig och har sedan början varit ett stort fan. Nu till frågan, jag ska göra en bröstförstoring. Efter många år då jag känt mig missnöjd så har jag äntligen tagit steget nu. Jag har ungefär samma kropp som dig förut att jag har inga bröst och platt rumpa.. Därför tänkte jag fråga dig vad du har för ml/cc på dina implantat just nu, om jag har förstått rätt så har du gjort en förminskning av dina första implantat. Har du framför eller bakom muskeln?

Svar: Tack fina! Jag har lagt mina inlagg bakom muskel och har 350cc runda i varje.

Kommer du börja äta mer än du gör nu när du är gravid?

Svar: Jag äter lite mer an vanligt, mer protein och hoppar inga maltider. Försöker ata mer gront och dricka mer vatten.

Hur mycket har du gått upp sedan du plussade?

Svar: Jag har inte gatt upp mycket, lite pa magen bara.

Vissa dagar känner mig mig svullen men vissa dagar ar jag small igen.

Tror jag har gatt upp ett par kg.

Kommer du använda botox och eller fillers under graviditeten?

Svar: Nej det kommer jag inte at gora. Botox ar farligt at använda under graviditet och fillers ska inte vara varligt men ska i säkerhetsskull inte använda det.

Jag färjar inte heller haret under den har tiden.Tankte vila mitt har i 9 manader.

Beskriv en vanlig dag i ditt liv?

Svar: mina dagar ser sa olika ut, sa jattesvar fråga att svara pa. Men nu tar jag ar gravid gor jag inte mycket vilar mycket gar promenader hanger med familjen och vi ska inte resa mycket i ar. Jag har lagat mycket mat och haft myskvallar med vanner.

Hur ofta åker du till Sverige? och varför så sällan/ofta?

Svar: Aker tyvärr inte sa ofta, saker ungefär en gang per ar.

What is your simple dream right now… something simple and achievable that you have yet to achieve/pursue.

Answer: My goal right now is to be the best mom i can be for my baby.

I also want to succeed with my Juices.

Hur gammal är din man?

Svar: Min man ar 42ar gammal och jag ar 31.

Vad använder du för ansiktsprodukter?

Svar: Jag använder Cuvget och dom produkterna ar underbara.

Vad älskar du mest med din man?

Svar: Han har världens största hjarta, han ar rolig, aventyrlig, karleksfull, han ar verkligen perfect for mig.

Vad tycker du om att Trump vann valet?

Svar: Jag tycker att det ar helt sjukt, blev jattebesviken.

Vad gillar du med dig själv? Samt hatar.

Svar: Jag gillar att jag inte ar en domnande manniska, hatar at jag altid ar sen.

Vad har du för sidor förutom Instagram?

Svar: Jag använder främst Instagram, Facebook ar jag aldrig inne pa och sedan har jag snapchat Elena-Belle folk mig gärna dar.

Hur ofta dricker du kaffe?

Svar: Jag brukade dricka det ibland innan traning, men nu tar jag ar gravid dricker jag inte kaffe langre.

Favoritfrukt?

Svar: Jag alskar frukt! Nästan all frukt men nagra favoriter ar, Kiwii, Korsbar, Apple,papaya.

Hade du kunnat gifta dig med någon som tjänar mycket mindre än dig? Eller är ett lyxliv som du har nu viktigt hos en man för att du ska gifta dig med honom?

Svar: Sjalvklart gar inte pengar fore karlek och självklart skulle jag kunnat gifta mig med nagon som inte har mycket pengar.

De flesta killar jag dejtat förut har inte haft pengar.

Hur gar det med skolan, du började pa.

Svar: Jag var tvungen att hoppa av da det var valdigt svart med engelskan och alla medicinska termer. Ar lite besviken pa mig själv men jag forsojte verkligen men hamna efter hela tiden och det var helt enkelt for svart pa ett annat sprak.

Hoppas ni fatt svar pa alla era fragor.

Massa kramar!

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Svar pa era fragor!

  1. Nej du svara inte på mina frågor:-(

    Vad tror du eller vad hoppas du på, tjej eller kille? har du/ni tänkt på namn än? Och din mann snackar han bara engelska eller kan han också svenska? Vilket land är han från btw? Hoppas du vill svara på mina frågor :-)

  2. Åh jag missade att man kunde ställa frågor! Har en fråga som jag är såååå nyfiken på. Hur mycket väger du normalt när du inte är gravid?

  3. Ska berätta för dig att jag pluggade på universitetet i Australien. Och det var jättesvårt och första tiden fick jag göra om några ämnen via en extra sluttenta. Men till slut flyter det som inget. Du vänjer dig liksom man vänjer sig att se på film och serier utan svensk text, först hänger man inte med men sen är det som om där aldrig fanns någon svensk text till hjälp. Ge det tid, ge inte upp så fort. Jag lovar att jag också ville ge upp men jag hade någon som pushade mig kvar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>