Rain Rain go Away!

Det har varit san storm i LA, regnat som aldrig forr.
Gar knappt att köar bil, plus att ingen kan kora i den har staden nar det regnar.
Man har till och med fatt Alert pa mobilen att man typ borde stanna hemma, haha!!
Vi tanker typ stanna inne hela helgen, ut med hundarna bara men annars pajamas och mys och filmer. Vad har ni for planer den har helgen?

unnamed-7
unnamed
unnamed-3
unnamed-4

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Rain Rain go Away!

  1. Hej natacha! Grattis till er båda! Så spännande med baby hoppas du kommer blogga en massa så man kan få följa dig under graviditeten :-) vad tror du eller vad hoppas du på, tjej eller kille? På nått sätt tror jag det blir en flicka, så ska bli kul å höra vad det blir! Jag måste också säga nått jag länge tänkt på! Jag tycker du och din mann är så lika på nått sätt hehe.. så lika på nått sätt i ansiktet vet inte om det ögonen eller munne :-) OCH har du/ni tänkt på namn än eller? Såå nyfiken ❤❤❤❤❤ puss och kram

  2. Glömde fråga en grej din mann snackar han bara engelska eller kan han också svenska? Vilket land är han från? Bara nyfiken :-) puss o kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>