Prenatal vitamins!

Metagenics-WellnessEssentialsPregnancy

Jag har tagit dessa prenatal vitaminer fran Earth Bar i 2 manader nu.
Forst tog jag dom pa morgonen da jag alltid tar mina vitaminer pa morgonen, men madde jatteilla av dom. Sen borjade jag ta dom precis innan jag gick och la mig och det funkar mycket battre, mar bara illa ibalnd da, men oftast inte.
Finns det nagra andra tillskott ni rekommenderar?

blogstats trackingpixel

7 reaktion på “Prenatal vitamins!

 1. Jag fick mina vitaminer utskrivet på recept av min läkare.. men annars tror jag att de flesta vitaminerna på tex CVS fungerar lika bra. Det är ju framförallt Folic Acid som du ska äta.
  Kram

 2. Min lakare gav mig bade vitaminer och aven jarntabletter. Jag struntade i att ta jarntabletterna och holl pa att forbloda under leveransen och fick 2 pasar blod for att overleva! Sa snalla kolla upp med din lakare om jarntabletter. Jag blev anemic.

 3. Hej fina!
  Kroppen tar bara upp mineraler på natten när du sover, och vitaminer på dagen när du är vaken. Om detta är tabletter med både mineraler & vitaminer så borde du dela upp det och ta en på morgonen och en på kvällen.
  xx <3

 4. Kan rekommendera innate response prenatal trimester I & II. Är de bästa gravidtillskotten på marknaden. De är gjorda av eko wholefoods istället för syntetiska vitaminer. Att du mår illa av dem är ett tecken på att de stör din matsmältning. Skulle verkligen rekomedera dig att byta till ett naturligt alternativ istället.

 5. Garden of Life – Vitamin Code RAW Prenatal Multivitamin
  Dessa åt min brors fru och de har fått en superbebis haha 😉
  Det som är bra med dessa är att de är:
  Non-GMO
  RAW
  Vegetarian
  Gluten Free
  Dairy Free

  Knapra på och all lycka till er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>