Inte sant!

Jag blir mer och mer förvånad över hur Journalister skriver osanningar.
Hittade den har artikeln av en slump.
For det första sa ar killen på bilden inte mitt ex, det ar en kille som min tjejkompis dejtade.
Vi var ett helt gang på stranden i Miami den dagen, dom far det att se ut som att jag ar på stranden med den har killen som heter Bruno. I artikeln star det att jag och mitt ex gjorde slut for att han stulit mina antidepressiva piller och salt till sin kompis.
Detta ar helt fel, vi gjorde slut som vänner och inte på grund av detta som aldrig hände
Däremot tog hanns kompis några piller från mig medans han bodde hos oss. Mitt ex skulle aldrig göra något sant.
Blir sa irriterad av sanna har grejer.
Plus att det ar väldigt creepy att dessa bilder togs på mig utan min vetskap i olika dagar i Miami vad olika tillfallen.

Anyway ville bara visa er hur man inte kan tro på allt som star på nätet.

unnamed
unnamed-2

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Inte sant!

  1. Förstår att du blir upprörd när tidningarna skriver sånt här. Känns ju inte alls okej när de ljuger ihop historier bara för att få klick. Nej usch för sånt beteende! Hoppas allt är bra med dig annars, kram<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>