Vem ar eran Favorit?

Har kollat lite pa tidigare avsnitt av Svenska Hollywood Fruar. Har inte sett det sa mycket forut. Men maste saga att utan Gunilla skulle showen inte finnas. Man kan tycka vad man vill om henne men hon bjuder pa TV.
Vad tycker ni om Gunilla och de andra Fruarna? Vem ar eran Favorit?
Jag tycker personligen mest om Asa fran denna sassong men tycker att Gunilla ar underhallning.
By the way I know jag maste skaffa ett a a o sa jag kan skriva pa Svenska, haha!!

image

blogstats trackingpixel

8 reaktion på “Vem ar eran Favorit?

  1. hmm nå jag tycker att gunilla är lite psykiskt sjuk vilket gör att hennes liv blir bra tv, men är det liksom coolt då det vet jag inte. Men Maria Montazami är så glad alltid att hon är min favorit, samt ganska rolig e hon ju 😀

  2. Britt var bäst när hon var med. Glammig, cool, självdistans.
    Gunilla är ju bara galen. Att skratta åt psykiskt sjuka människor är inte kul enligt mig. Men fattar att tv har med henne för hon flippar så, men jag tycker det blir billigt.

  3. Du behöve rinte skaffa ny dator för att kunna skriva med svenska bokstäver. Jag trycker först på ¨och sen på a eller o för att få ä eller ö :)

  4. Utan tvekan: MARIA MONTAZAMI hon är mest normal men ändå lite roligt knasig på nåt vis, henne skulle jag vilja hänga med! :)

  5. Jag gillar Maria. Hon är glad och positiv och har härlig personlighet. Asa är ganska trakig faktiskt. Hon har en basic personlighet. Tror det kommer bli kul att se dig medverka 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>