Sa pinsamt!

Det ar sa sjukt hur media vinklar saker man sager Eller helt hittar pa.
Sag en interview med mig I Sverige som gjordes nydligen. Till min forvaning star det att jag Har sagt att jag ar kand I hela USA nu.
Varfor I hela varlden skulle jag saga det? Jag ar absolute inte kand I hela USA lol.
Pinsamt att folk ska ga runt och tro att jag ar helt deluscinoal hahaha!! Inte ok.

Brukar ni tro pa allt som star I tidningar?

image

blogstats trackingpixel

8 reaktion på “Sa pinsamt!

 1. Nä, jag tror inte på allt. Men när folk citeras att säga tex ”jag är känd i hela USA nu” så har man ju ingen anledning att tro att journalisten bara hittar på ett helt eget citat. Man tänker ”ingen rök utan eld”, säkert har hon sagt något med den andemeningen men kanske inte exakt med de orden. Sen är det klart att vissa tidningar är mer trovärdiga än andra på det stora hela.
  Tråkigt att få helt felaktiga citat lagda i sin egen mun i tidningen hur som helst!
  Mtt tips till dig är: be alltid att få godkänna dina egna citat innan tryck.
  Kan man inte få länk till artikeln?

 2. I’ve never listened to the gossip of the media.
  I follow you for several years and I do not need to read articles or interviews to see to what extent you are someone pure and sincere

 3. I’ve never listened to the gossip of the media.
  I follow u for a several years and i do not need to read articles or interviews to see to what extent you are someone pure and sincere. Beautiful inside and outside.

 4. Är det inte just det programmet du ska medverka i går ut på– att förvränga allt du säger och gör, och få dig att framstå som extrem och självupptagen? Artikeln du läste nu är nog bara början!

 5. Det ska bli så himla kul att se dig i svenska Hollywood fruar!! Jag har följt din blogg i typ 8 år nu, men knappt någonsin sett någon video med dig (där man t.ex hör dig tala).

  När börjar det sändas? Ska kolla slaviskt.

  PS du är så sjukt snygg och blir bara vackrare för varje år som går? Hur är det möjligt?!

  PS2 Glöm inte att det är extremt viktigt att ställa in och ta extra levaxin redan innan du planerar att bli gravid då barnet annars riskerar att få lägre IQ än vad annars skulle ha varit fallet.

 6. Dom syftar kanske på din reklam som du skrev visas i hela USA, och då skriver om lite att du sagt att du är känd i hela USA 😉

 7. Mja, beroende på tidning, helt klart! Men eftersom publikstionsreglerna i Sverige är hyfsade så är det väl svårt att publicera fria fantasier och rena påhitt tänker jag.
  Men som kommentaren ovan skrev, så händer det nog ofta. Måste kännas surt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>