social Eller inte?

Ibland onskar jag att jag kunde vara mer social. Jag ar inte direkt superblyg men jag ar extremt kanslig for folks energier vilket gor det svart for mig att hanga med nya personer. Jag kan kanna direkt pa typ nagra minuter om jag tycker om en person eller inte. Jag gillar inte att ha ytliga vanner, utan vill ha vanner jag kan beratta allt for, vanner som onskar en bra grejer och som man kan vara dig sjalv med.
Jag hander me armed min Kille annars sjalv Eller med enstaka nara vanner.
Hur ar ni, har ni latt att hanga med nya manniskor?

image

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “social Eller inte?

 1. Jag är själv en person som känner av andras energier med men i och med mitt jobb så kan jag lära mig att stänga av vissa typer av idioter runt om mig annars hade det förstört mig haha. Man lär sig men jag skulle aldrig kunna umgås med falska personer eller någon som inte kan acceptera mig vilket resulterar i dag att jag har inte så många vänner men de jag har tar mig för den jag är :)

 2. Jag är också väldigt känslig för hur människor beter sig eftersom jag själv är en mjuk och ärlig person (som dock har massor av knäpp humor! :D). Jag har därför också bara några få nära vänner. Jag kan faktiskt bli lite väl överväldigad om jag gillar en person direkt, eftersom det händer så sällan. Då drar jag mig nästan undan till en början för att jag inte ska råka uppfattas som påträngande eftersom jag blir så glad ;). Kanske lite knäppt egentligen, men så funkar jag :D.

 3. Är också jätteförsiktig med nya vänner. Har i princip bara några få riktiga vänner sen förr i Sverige samt en ny här i London. Upplever att en del försöker förstöra för en, En del finns bara vid ens sida när de kan utnyttja relationen på ett eller annat sätt, en del blir avundsjuka och snackar massa skit bakom ryggen, många klickar jag inte med mentalt (gillar att diskutera om allt möjligt från smink till buddistisk filosofi liksom).

  Blir mest att jag umgås med min sambo, hans/våra vänner som för min del är rätt ytligt. Dvs inga nära vänner. Min Familj/ hans familj. Samt nu vår lilla bebis då.

  Ju äldre man blir ju mer kräsen blir man med vem man släpper in i livet.

 4. Hi Elena, :)

  Right now…. I have almost no friends in my life…. in the past I had a few, but they weren’t good for the long run and never contact me so… I am fine with almost none right now.. Although I consider you an online friend… you are enjoyable to conversate with and listen to on your blog, very intelligent woman. Anyways, Is hard to meet genuine good people nowadays, most people are corrupted in mindset and goals, with no foundation underneath.. People need foundation to build upon, even with friendship needs a foundation, so it will last. I usually like good regular friends… generally women, who like art, and going for walks, and doing simple yet enjoyable things. I have reached out to a woman recently in the last month to be her friend… so that would make one NEW friend for me, although I am dragging my feet on that… I take it slow now… no hurry to meet many new friends. For me, Is really a test nowadays…. you have to see if friends are worth it… and let time do the rest. Time is ultimate truth in life. Time defines everything and Good Friends, will always be there when they can… to see how you are doing, or how life is going. 😉

  By the way how you are doing? How is life? I hope everything is going good with you and Michael.

  You know I do art and want to paint one canvas of you and Michael, as a gift for both…. but I am waiting to get out of my personal rut…. sometimes my rut is just my mind, have to get over the hill inside it to do things, as you probably know depression can be tough… and I have it from time to time.

  Anyways, I hope all is well. You seem to be doing good for yourself…. moving along well with your goals. :)

  Good night and Hope you have a nice Thursday.

 5. Oj, jag är nog lite som du. Jag vill oxå ha vänner som jag kan berätta allt för och känna mig bekväm med. Har lite ”trust issues”, för jag blivit sårad och sviken så många gånger. Jag har heller inte många ytliga vänner och umgås mycket med min kille eller fåtal bra vänner ibland. Fast jag är ganska ofta för mig själv. Jag hatar människor som är falska och oärliga. Sådana vill jag inte ha i mitt liv. Nu ska jag sova, så jag får min skönhetssömn. Hoppas du får en underbar dag imån och kanske jag svarar på ett väldigt gammalt inlägg, men skit samma…:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>