Gult ar fult!

image

Sitter hos frissan just nu och fixar mitt har.
Sen jag flyttade till LA blir haret jattegult.
Blir galen. Har testat olika dusch filter men nu har jag bestallt ett nytt som lovar massa saker. Kopte aven ett detox shampoo som man anvander en gang I manaden for att ta bort ”build up” I haret. Solar inte sa mycket efterom som jag vet att solen kan gora haret gulare. Men det blir enda gult!! Blir galen!!
Nagon som kan tipsa mig?
Jag andvander redan silver shampoo Ibland.
Lagger olja I haret nar jag ar hemma och softar, kan det gora haret gult?
Anvander olaplex, kan det vara orsaken?
De fargar haret ordentligt med blekning och toning men efter ett tag blir det gult.
Jag forstar att toningen gar ut, men det ar inte pa det sattet. Det var skillnad nar jag bodde I sverige.
Har googlat I timmar och funderar startkt pa att kora en Britney Spears snart och kora pa peruk hahha!!

image

blogstats trackingpixel

11 reaktion på “Gult ar fult!

  1. Ja olja kan göra att håret får en gul ton. Du ska helst använda ”ofärgad” olja, alltså en som har mer ”vattnig” färg.

  2. Why don’t u do an English blog ? Top for the audience and where is the traducing option, I can’t find it and I don’t unsterstand any words that you says :)))))))

  3. Vissa håroljor gör blont hår gult! Testa exempelvis Kerastase elixir ultime, en olja som fungerar på oss blondiner! Strunta i silverschampo som sliter onödigt på håret och investera hellre i en bra förginpackning mot gult hår, exempelvis Goldwell soft color 10V eller Revlons nutri color 1002. Lycka till!

  4. moroccan oil kan göra håret gulare om du använder det:) använder också olaplex & fast min frisör säger att det inte gör håret gulare så tycker jag ändå det känns gulare efter jag kört olaplex treatment hemma. Går alltid tillbaka & tonar håret mellan färgningar, hatar också gult haha. älskar din blogg, blogga mer <3 <3

  5. Ja, olja kan göra håret gult, jag märkte det på mina blonda kunder och när dom slutade med det försvann det.

  6. I have the same problem since I live on the sunny Island Malta. It is because of the Chloride in the filtered water + sun. Both together make my hair yellow. There is a good treatment, which helps me out: VO5 Hot oil. It gets the chloride out of the hair, is easily used within 1 minute and doesn’t damage the hair at all – it even nourishes it with a bunch of good oils. It isn’t expensive at all so try it out! I use it once a week and always try to cover my hair when I am outside.
    Ps. could you please be so sweet and give an update about your hair colour (which colouring you use etc)? Would be so fine :-)

  7. Hej! Jag brukar ha samma problem, för att undvika det brukar jag underhålla håret efter toningen hos frisören med en mild silverskum toning från wella ”soft color 10v pastel violet blonde” lite då o då så fort det blir gulaktigt. Och så använder jag en silverinpackning med färgpigment från maria nila varje gång väldigt väldigt ofta.. Inpackningen heter ”pearl silver colour refresh 0,2″. Jag tycker håret blir för torrt med silveschampo. Lycka till! ♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>