Social media…

För ett tag sen satt jag och pratade med mina vänner  om hur svårt det är att träffa nån och ha ett seriöst förhållande. Det verkar ha vart så mycket lättare när våra föräldrar växte upp. För på den tiden fanns tex inte social media, utan ville man träffa nån så kunde man ju skriva en kontakt annons i tidningen. Hahahaha ”ensam kvinna söker”…. Inte för att det kan ha gjort det mycket enklare men att man inte va på sin telefon 24/7.

Idag när man är ute bland människor kollar dom flest ner på sina telefoner och tänker typ inte på vem eller vad som sker runt kring sig. När man väl träffar nån man är intresserad av så verkar det typ svårt att lyckas ha ett bra förhållande, just pga av social media. Jag har hört många killar säga ”varför va i ett förhållande när jag kan gå igenom Tinder eller Bumble och träffa nån när jag känner för…”

När man väl kommer till dating fasen, så bildas svartsjuka upp så lätt, ”Vem är tjejen/killen som kommentera/gilla din bild?”…

Självklart går det att ha ett normal förhållande, men jag tycker att det är mycket svårare idag än för några år sen. Jag känner verkligen att jag hade en sån tur att jag träffade Michael. Om vi inte hade bott pa samma hotel så hade vi nog aldrig träffats.

Hur tycker ni att det har ändrats? Är det bara i L.A det är såhär eller har det börjat hända i övriga delen av världen också?

 

FullSizeRender-3
FullSizeRender
FullSizeRender-2

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Social media…

  1. On this topic…

    Is a problem everywhere…. relationships as you have stated are much more difficult to maintain with social media in our lives. The positive attribute of social media… is it allows to possibly meet people of whom we would of never met otherwise… and to keep in touch daily… but the drawback I have learned is…. one can build an online relationship with someone, yet never actually meet them… maybe they are interested in someone else… but don;t directly show that… and on and on…. that is not necessarily a good thing from that perspective. I value good traditional relationships…. normal things, like walk in the park, movies, etc… go to museum… and on and on… but the social media empire keeps many from doing such things… and when you meet people in person today and approach many times is awkward nowadays when viewed from the other person perspective… which often hinders real flourishing relationships..

    I am not sure how it is for woman, but for a man to meet a woman in public for first time randomly is very hard to get her to like… or even assume that he is a decent man.

    Conclusion is… sometimes we have to go back in time to value what we really need… especially if we want to value a traditional relationship. Social media can be a can of worms… for some people.

  2. Also agree on you and Michael….

    That type of happiness… does not just happen…. was fate, or destiny as some would put it. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>