May Grey

Det har varit jätte kallt i L.A den senaste tiden, Varje morgon vaknar man till en molnig himmel. Inte det vanligaste men kallas tydligen för May grey och händer från år till år, tråkiga är att sen kommer June gloom, där varje dagg börjar gloomingt ute innan solen tittar fram på efter middagen igen. Jag blir alltid så slö och vill typ bra sitta hemma och äta när det är molnigt ute haha.

Men ska väl inte klaga egentligen eftersom vi hade en otroligt varm vår här, så nu kan man väl försöka att utnyttja dom veckorna där det faktist går att använda långärmade tröjor.

Hur har ni det i Sverige nu? Jag såg satt ni haft jätte fint väder där hemma. :)

 

FullSizeRender-1

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “May Grey

  1. Hej fina du! Kallt uppe i norra delen av sverige tyvärr.. :/ undrar om du vill tipsa om hur du håller din hy så ren och fin? Otroligt vacker är du kram!

  2. Jag ser en super mullig och gullig hund bakom dig på bilden :)
    är det en engelskbulldog? jag älskar dom hundarna vill så gärna skaffa, men vet att dom kan lätt få problem. kan inte du berätta om dina erfarenheter :)

  3. Jag älskar sådana tröjor som visar mage och byxor som du har som är lite sönder var har du köpt de? :) det som är bra med att åka utomlands eller bo är kläderna de är så fina alltid i andra länder haha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>