Hemma

Nyc va lika mysigt som alltid. I fredags så tog vi hundarna till Central Park, sen va vi och åt världens godaste pizza på Rubi Rosa, det är typ 1.5 månaders väntetid för att få bord där, så populär är deras pizza!
På kvällen gick vi till Lavo där Deorro spelade.

I lördags hände världens pinsammaste grej när vi va och shoppade lite. Vi hade med oss hundarna och gick in på Prada. Tror ni inte Stitch sätter sig och kissar på deras vita heltäcknings matta!!!! Så pinsamt! Hundarna sprang dessutom runt på butiken och smutsade ner, lol aldrig mer ska jag ta med mig hundarna in på en sån butik lol.
På lördag kväll stannade vi bara inne och beställde roomservice och kollade på film.

Hotellet vi bodde på va jätte fint, sjukt gammalt hotelt och va typ populärt bland alla gamla presidenter och så. Hahah medium ålder på hotellästerna va typ 80plus… lol och så vi…
Vi valde det hotellet för det va bra för hundarna och för att det va nära central park.

Anyway nu börjar det här inlägget bli för långt och tråkigt. Ska packa up så hörs vi snart.

xoxo

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Hemma

  1. Allvarligt talat. Vem tar med sina hundar till en sån butik? Väldigt respektlöst måste jag säga. Och gör man det så får man ju se till att ha koll på sina hundar. Hur svårt kan det vara? Antingen tar man med sina hundar och har jäkligt bra koll på dem. Eller också låter man bli att ta med dem. Och ärligt talat, Prada är väl kanske inte en butik som man behöver ta med sig sina hundar till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>