Energier

Idag tänkte jag skriva om att ta vara på sin energi. Alla vi består av energier och när man är positiv och glad brukar allt går bra men har man en dålig dag så brukar den ena dåliga grejen hända efter den andra.

Jag personligen är tex jättekänslig, umgås jag med någon som har dålig energi så blir jag oxå på dåligt humör. Eller om jag springer på någon som säger något dåligt så kan hela min dag bli förstörd. Men min bror Josef sa något en gång som fick mig att tänka till. Han sa att idioter finns det överallt och folk med dålig energi, du kan inte ändra på dom, men du kan ändra på dig själv. Han sa så här om någon tex skulle slänga ut sig en dålig kommentar eller liknade så ska jag bara låtsas som att det inte hände och fortsätta vara glad och trevlig ( kill them with kindness). Det är den personen då som framstår som en idiot inte du.

Personer som är energi sugare vill ju ha en reaktion. Ge dom inte det men självklart finns det gränser dock, haha.

Vad är era åsikter kring detta?

 

FullSizeRender

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Energier

 1. Hi Elena :)

  You are special kind of woman, I am special man… we are similar in the mood…. not by chance, but is what we are given in our genes.

  Anyways, I like to think this way…. look at electricity… it works in amazing ways… some positive voltages, some negative, some neutral.. in order for many devices and machines to function all are needed for the magic to occur. We try to be positive as much as possible, but is impossible to be that way all the time… Will always be someone who has a bad mood, sometimes is us too unfortunately… I often swing up and down… almost bipolar… (is probably the food we eat nowdays) but is partially by design. You are very intelligent woman, and beautiful… Also have highs and lows like anyone else… why I enjoy writing you… we can learn from each other. Anyways creative people are moody and that is not always a bad trait, we are perfectionist…. and as for your brothers advice… he is right and being able to determine who the idiots are is a key to keeping your happiness intact…. must build some barriers around you…. in a sense. Also, Something I have learned from myself…. leave yourself, or others something good before you go to sleep….( I know you leave those Beautiful pics… but leave something for you) maybe a msg, or note… and see if that brings about some happiness in the morning…. maybe that will do the trick for a Great day filled with happiness and joy….

  In regards to idiots/assholes…. try to avoid them, sometimes have to piss them off so they avoid you hahaha….

  Anyhow…. Wish you and your man a wonderful week.
  You live a good Happy life… keep building the fairy tale like dreams only in reality. Someday I want to do a painting for you two…. would be special for me…. Will make it happen. 😉

  Good night Elena…

 2. Hej :)

  Jag är likadan kan känna av andra väldigt lätt och jag som är positiv får oftast negativa människor runt mig men jag försöker ignorera de. Det bästa man kan göra är att vara sig själva och skita i alla och var den fina glada människan som man är.

 3. Nej i måste få säga ifrån om någon är oförskämd. Annars bär i med mej känslan att bli ledsen. Men svarar i tillbaka går den över. I tycker inte någon ska kunna vräka ur sej dumheter utan att få tillbaks mvh maria.

 4. Fina du, samma här, jag vet precis vad du menar. det e viktigt att skydda sin energi och det finns massa bra tekniker att göra det. Sen att säga ifrån när någon går för långt är så viktigt. Tycker det e sån press att man ska va glad hela tiden, man går igen massa saker i livet, vissa saker kan man inte styra så att då vara sin egne bästa vän o ha empati med sig själv e viktigt.

  Stor kram
  /K

 5. jag tolkar det du skriver som att du är väldigt själupptagen??
  är själv det så vet vad jag pratar om, inget fel i det. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>