Delusional ärenden

79938962106022405_xD6Lw5Ah_c_large

Nånting jag insett är att även fast jag inte har en ”vanligt” heltids jobb som många andra så är jag hela tiden upptagen. Ibland kan jag själv inte förstå hur! haha

Desiree skickade ett sms till mig för nån dag sen och skrev. ”Jag fattar inte, du jobbar/pluggar inte just nu och ändå är du typ alltid upptagen!”
Och det känns verkligen som att ju mer jag är ledig ju mer har jag att göra. Det är alltid nått som ska fixas, antingen ha jag läkar besök för mina allergier vilket är en gång i veckan, eller så ska hundarna nånstans, eller så måste jag förbi skräddaren eftersom jag måste sy in typ alla mina kläder för att dom ska passa, eller förbi kemtvätten för att hämta eller lämna saker, till gymmet, göra red light therapy eller handlar mat osv.

Jag kallar det för mina Delusional ärenden, för det är saker som måste göras, fast egentligen inte, fast egentligen viktigt enligt mig haha. Visst har Michael assistenter som skulle kunna göra såna saker också men jag gillar att göra det mesta själv, för då vet jag iaf att det blir gjort som jag vill ha det.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Delusional ärenden

  1. Haha lite so mig, har aldrig haft et fast jobb men ändå jobbar jag alltid och håller på men bara man har en balans och rutiner samt vila så går det an 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>