Stitch the (not so) teacup Frenchie

FullSizeRender-4

När vi köpte Stitch så sa uppfödaren att han skulle bli max 5 kg men han är snart 1 år och väger ca 11kg! haha
Han är färdig växt på höjden nu men kommer troligen bli ännu tyngre då Franska Bulldogs blir rätt muskulösa.

Garantin var att om han blir tyngre än 5kg så kan man lämna tillbaka han och få en ny hund. Så sjuk garanti! för vem skulle vilja lämna tillbaka sin bebis bara för att han väger för mycket?!
Jag älskar min Stitch oavsett hur gigantisk han blir <3

Stitch och jag

IMG_9281 IMG_9282

IMG_9279 IMG_9277
IMG_9278  IMG_9280

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Stitch the (not so) teacup Frenchie

  1. Kul att du är tillbaka! Skrev faktiskt till dig innan du köpte honom att det inte finns något som heter teacup inom fransk bulldog, det är ett påhitt från usa.. När en hund är mnidre än rasstandarden så kan det innebära att det är något hälsofel eller liknande, så var glad att han väger 11 kg :)))

  2. Jag kommenterade på din bild när du hade köpt honom hur mycket han skulle väga. Jag gick in på deras hemsida och såg hur mycket han vägde i dagsläget och räknade ut. Såg även på andras franska bulldog som köpt därifrån hur mycket dom vägde som fullvuxna. Med lite research hade du också kunnat kolla upp det. Plus att det inte var samma hund på bilden som du fick hem. Jag skrev att han skulle väga runt 10 kg = en helt vanlig fransk bulldog (ej teacup). Jag hade rätt.. Han kommer förmodligen gå upp några kilo till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>