Nya huset

Hej allihopa.

Senaste tiden har det vart fullt upp med alla projekt, i februari när vi kom hem från våran sista resa (Barcelona) så flyttade vi in i vårt nya hus.

Jag gillade det gamla huset, det var jätte mysigt men lite för litet. Vårt nya hus ar så underbart, det har verkligen allt! Det ar två våningar med jätte fin utsikt, 3 sovrum, bio salong, kontor, ute gård som hundarna kan springa runt på samt pool och jacuzzi. Vi har gjort om garaget till ett hemma gym, och får ju inte glömma gång avstånd till Runyon Canyon där vi brukar gå och hika, så nu har jag absolut inga ursäkter for att inte träna.

Huset hade redan det mesta, men enda sen dagen som vi flyttat in har det varit bygg arbetare har och fixat varje dag. Lite av det vi fixat har vart nytt golv I huset, pga. av mina allergier sa tog vi bort hel täcknings mattan I sovrummen och la trägolv istället, Michael ville ha ett nytt speaker system, sa nu har vi speakers I varje rum : ), och andra små saker, vi har fortfarande massa andra project på gång, som att fixa runt poolen, byta balkong racket till glas, och göra om koket. Men vi tar lite I taget och just nu kan jag inte vänta på att allt ska bli klar for de tar sa jobbigt när det hela tiden hamras och fixas överallt.

Nar vi flyttade in I huset bestämde vi oss for att köpa helt nya möbler, det var jätte kul att få designa och välja ut alla saker. Jag älskar vitt och ville ha det sa ljust som möjligt på inredning, konsten bestämde vi oss for att gå med Pop Art. All ar som sagt inte helt klar, men här är lite bilder, va tycker ni?

Vilken ar eran favorit stil på inredning?

IMG_9267IMG_9266
Vardagsrummet

 IMG_9265
Matsalen

FullSizeRender-2
Bio salongen

FullSizeRender-1
Utstick från ena balkongen.

 

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>