Min rosa födelsedag

Nästan varje ar när jag fyller ar sa brukar det va Ultra I Miami, som dom flesta vet sa alskar jag Miami och brukar typ varje ar fira min födelseda dar. Det har aret va Ultra lite tidigare sa blev inget stort födelsedags firande dar. Sa bestämde mig for att ha ett Rosa Pyjamas party hemma i L.A. #Foreveryoung haha

Allt skulle va rosa; Rosa Mattan (inte röda) :p, rosa lampor, rosa godis, rosa ballonger, en utklädd stor rosa Kanin som mingla runt och dress coden va ROSA Pyjamas.

Vi hade en privat sushi chef som lagade en 8 rätters middag och sen va Louisettaaaaa DJ.

IMG_8217IMG_9272

 

IMG_9273FullSizeRender-3IMG_9274IMG_8324
IMG_9271

IMG_8333

 

 

 

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Min rosa födelsedag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>