Middags mys

Igår hade vi bestämt för att ha middag hemma hos oss, och både jag och Michael bjöd over några vänner. Rebecka   och Josef hjälpte till och laga maten, Desiree kom över och gjorde efterrätt. Vi hade lite panik för tänkte inte på att vi bjudit typ 10 personer och va oroliga att maten inte skulle räcka till men det blev perfekt.
Nått jag verkligen älskar med vårt nya hus ar att det år stor nog att ha över alla vänner for mys, och det ar alltid lika roligt att se hur man alltid slutar upp med att man sitter i köket. Haha

Min lilla plutt Stitcho witcho blev kastrerar igår också. :( Men han verkar inte bry sig att han inte har någon manhood kvar. Men man kan inte göra annat an att tycka synd om han med sitt tratt på huvudet.

image2

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Middags mys

  1. Haha visst är det lustigt hur alla ALLTID hamnar i köket?! Är det en amerikansk grej eller? Minns inte att det var så i Sverige. Kanske för att köken (allt) är så mycket större här. Jag brukar alltid tända ljus och ställa ut skålar med snacks osv i vardagsrummet, göra det så mysigt som möjligt, men ändå envisas folk med att trängas i köket;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>