Worldtour!

imageimageimageimageimageimageHoppar ni haft det bra under den har langa tiden jag varit franvarande fran bloggen.
Har varit pa resande fot dom senaste manadern har pa mindre an ett ar hunnit besoka 24 stader, 14 lander och 5 continenter. Det har varit en rolig och larorik tid for mig.
Har fatt se sa manga olika kulturer.
Har rest med min kara pojkvan och vi har pa kort tid hunnit komma varandra jattenara.
Man lar sig sa mycket om varandra nar man reser som vi gor.
Vi kommer att forsatta resa mycket I ar, hoppar ni vill folja mina aventyr har pa bloggen samt annat jag kommer att skriva om.

blogstats trackingpixel

11 reaktion på “Worldtour!

 1. So happy to see you here !!!
  Did u have the time to think about making posts about the beauty & heathly products u use ? Very interesting for me : i’using Fattummytea & Protein World everdyday beacause of U.

  Love to see The world here ans on your Instagram.

  Did U have another links ?

  Sorry for my vert bad english :)

  Take care of U ans your Soulmate my sweet Elena.

 2. Som jag väntat på att du ska uppdatera din blogg!
  Kikar in varje dag och hoppas på det bästa, och nu äntligen!
  Skulle vara väldigt roligt om du skrev mer om de olika länderna och dina upplevelser.

 3. Så fin du är. Så skönt du ser ut att ha det på din lyxiga plats på planet… lite trött också…

  Fin kille du verkar ha, som alla andra jag sett dig med-Vart hittar du alla smultron-killar=)?

  Inte mina drömmar (killarna) men du vet riktiga hetgetar! Själv vill jag ha lite korta killar som är lite ovärldsvana o som nallebjörnar o lugna o trygga ögon osv…DET faller jag för=) Är lite dampig o dramatisk själv.

 4. So happy to see on your blog finally !

  Miss you alot even if i have your in Instagram. Dd u hae anohters links ?

  Hope you read my mail & thiking about speaking here of your secrets beatutu and healthy, sportly. Very interestiing about that.

  I use Flattumutea and Protein World beacause of u and it’s really do good results ont me.

  Hope u continue to come here ans travel all over the world with (Michael or Matt), thinkhing i make a mystake and calling him Matt, very sorry for that.

  Take care Lovers !!!!!!

 5. Hej Natacha! Jag kommenterade ditt inlägg igår, men det kom inte med ser jag idag :/ Iaf jag skrev att du borde också besöka georgien 😀 jag skickade jätte många länkar där du kunde läsa om hur det är där. Jag försöker då skicka kommentar en gång till och se vad som händer. Kanske berodde det på att det var för många länkar. Ha det bra

  https://www.youtube.com/watch?v=vUvqTKd-H9o

  och det här : http://www.dn.se/resor/georgien/i-georgien-ar-gasten-en-gava-fran-gud/

 6. Hej! Vad kul att du är tillbaka, hoppas du börjar blogga mer som du gjorde förut igen.

  Jag måste bara fråga, och ”göre en önskan” om du skulle kunna börja skriva mer om vart dina kläder kommer ifrån, outfits, skor osv. Har blivit galen i sneakers, och dina som du har på de flesta ig bilderna är så fina. Undrar vart dom är ifrån? Snälla svara till min mail, letar runt som en galning efter sådana men hittar inte ditt par.

  Hoppas du har det bra, kramar M

 7. Hola Nati,
  Wow sådana fantastiska resor du gjort tillsammans med din kille de sista månaderna, när han varit runt i världen på jobb i samband med ”hans musikers/artisters” turnéer.

  Amazing places, great pictures. Har följt allt på din insta.
  Och så supersöta vovven Stitch som dyker upp på bilder då och då på din insta och på Stichs egen insta. Verkar som om han och Michaels hund har blivit kompisar nu – eller är det bara på bilderna som det ser så ut?

  VAD ÄR DET FÖR SKOLA DU SKALL BÖRJA PÅ – NYFIKEN?

  Acting school eller någon business school eller?

  Varför tar du inte mäklarlicens, tror det är en rätt så “kort” kurs. Att ha som sysselsättning vid sidan av dina övriga aktiviteter; reklam, modelling och om ditt företag kommer igång med den där hälsodrycken du skrivit om tidigare. Mäklare verkar ju kunna ge rätt så bra inkomster om man gör ett bra jobb, bra objekt att sälja, bra kunder osv. Och jag tror att du med din look och personlighet, skulle kunna göra ett superjobb som mäklare. Det är ju dessutom ett jobb man kan göra oavsett ålder i princip. Nu har du ju visserligen gener, en look och en body, som troligen kommer att hålla sig fin i väldigt många år framöver, men ändå.

  Bra med flera yrken att välja mellan beroende på vilken fas i livet man befinner sig i.

  Du och din kille är bara so sweet together. Ni verkar passa jättebra ihop och ha kul.
  Absolut att man lär känna varandra väldigt bra om man reser tillsammans så mycket som ni har gjort. Ni har ju dessutom varit hänvisade till varandra hela tiden, eftersom det har varit en speciell typ av resande och mission ni varit ute på.

  Efter att ha följt dig i bloggen under ett antal år, så känns det klockrent när det gäller MT. ALLT verkar stämma utifrån sett. Hans livsstil, bakgrund, karaktär, personlighet. Dessutom verkar han vara en snäll, juste och öppen person med bra values.

  Märklig coincidence att ni båda ”råkar” ha en bakgrund och familj i Spanien, och även då spanskan gemensamt, kulturen, maten och jargongen som är förknippat med Spanien.

  Hoppas och tror att du har hittat helt rätt i den här killen. Att han är your future och att ert förhållande kommer att vara forever.

  Suerte a los dos y que el amor sea para siempre.

  ASI SERA…….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>