Stitch!

Hej pa er, fick hunden har om dagen och jag ar helt kar.
For er som undrar hur jag gor med mina allergier sa har jag borjat gå hos en allegist och tar sprutor mot mina allergier.
Lillen heter ”Stitch” som i filmen ”Lilo and Stitch” han ar 4manader gammal och ar en fransk bulldog en micro mini. Men tror nästan att han maste vara blandad med chihuahua eller något eftersom han ar extremt liten.
Hur som ar han helt underbar och lekfull, busig och biter pa allt, haha!
Han kan redan kissa och bajsa pa Pee Pad.
Varan andra hud Tyson som ar en Engelsk bulldog ar inte sa fortjust i honom, vi som ville att de skulle vara polare. Men kanske blir vanner med tiden, Tyson igonerar mest honom.
Har ar bilder pa nya bebisen, folk aven honom pa Instagram @Stitchhhhhhh

unnamed-3

unnamed-4

unnamed-5

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Stitch!

 1. Gracias Natacha Tack snälla för att du berättade lite om Stitch.
  Det var jag som undrade…..Han är ju bara supersöt. Man totalt döööör när man ser honom.

  Jaså Tyson ignorerar honom……Avundsjuk kanske?
  Eller tycker han att Stitch är alltför liten och inte kan interact med Tyson ännu utan mest ”till besvär”?
  .
  Tror nog snarare på att Tyson kan tycka att han fått konkurrens i huset. Kanske borde Tyson få extra mycket uppmärksamhet så han inte känner sig bortglömd?

  Ungefär som dom man har ett barn och får en ny baby, då kanske det första barnet tycker att det inte längre får tillräckligt med uppmärksamhet som hen varit van vid….

  Jag tror nog att Tyson kommer att ändra sig med tiden.
  Rätt vad det är så kommer han att vara helt ok med Stitch och glad att ha en liten kompis.

  Du är snyggare än någonsin. Dags för en massa bra reklamfoto jobb etc. Som tidigare nämnt, tycket du skall skicka in dina bilder till Victoria Secret och även till några riktigt stora agenturer.
  Dina bilder är ju bara ofattbart snygga.
  Make up märken, klockor, solglasögon, juveler, väskor, bilar etc.
  Allt brands av högsta rang. Borde passa din look perfekt.

  Du och din kille borde även kunna bli ett supermodell team som ett ”par” där det behövs en tjej och en kille tillsammans på reklambilder.
  Ni är sååå vackra, Nu vet jag ju att din kille har sitt jobb inom Musikbranschen, men ändå.

  Kortet med era svarta och vita outfits som ni lagt upp nyligen igen ifrån Burningman eller vad festivalen hette, är ju totally läckra. Ni borde ha den bilden som header på era insta. I alla fall du. Och bilden där ni står i varsin dörrpost i Pyramiderna i Cairo är också grymt läcker. Grymt att kolla in era superfina bilder från resan.

  Abrazos para la pareja mas bonita y mas simpatica del mundo

  Cuidense uno al otro y espero que su lindo amor dura para siempre

 2. åååh jag älskar bulldogs! dom är så charmiga och fina. Vi funderar på att skaffa en engelsk, skriv gärna lite tips :)

 3. Blir det alltför tufft med en etterpetter för Tyson så kan han flytta in hos mig:) haha vilken gigantisk skalle Tyson har. Måste vara mkt klok!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>