Stressig vecka!

unnamed-1

Hej pa er, hoppas ni haft det bra.
Igar var jag jatteupptagen med att fixa allt innan vi aker tillbaka till Europe pa Sondag.
Kommer att vara i Europa i 2 veckor sen tillbaka till LA en vecka och tillbaka till Europa igen. Kommer bli mycket resande fram och tillbaka for min del detta ar da jag foljer med min kille nar han jobbar, jag jobbar samtidigt fran min dator med min blogg och med mitt foretag.

Igar var det arrenden hela dagen, gick till gymmet och var och fixade till mina fillers hos den basta lakaren jag vet har i L.A, han ar läskigt bra, lyssnar pa en och tar sin tid.
Dom anda som far rora mitt ansikte med fillers ar Han i L.A Karin i Sverige,
For er som bor i Sverige sa finns Karin pa Eriksbergs kliniken i Stockholm Tel: 08-611 30 30. Men for er som bor i L.A sa kan jag varmt rekommendera min lakare Michael som finns pa LaSkin pa Beverly blvd www.laskinla.com contact: 3236511725
Halsa fran mig om ni gar dit.

Nu masts jag springa ivag har ska fixa massa grejer, sen traffa min kompis Rebeecca.

Puss pa er <3

blogstats trackingpixel

7 reaktion på “Stressig vecka!

 1. Hej!

  Du är en stor inspiration och förebild för mig. Jag sparar just nu till ett bröstlyft med inlägg efter att ha ammat så känner jag mig inte alls kvinnlig och vacker längre.. Vart har du gjort dina bröst? Ursäkta att jag frågar men vill inte lägga ut allt jag sparat och hamna hos en dålig kirurg. Eller någon att rekommendera?

  Kramar

 2. YOUR TIME IS NOW……..
  Härligt att du har en ny kille. Så här på avstånd känns det som om den killen skulle kunna vara en perfekt match för dig.
  Världsvan och med ett eget liv och status. Massor av energi, rolig, ger intryck av att vara en juste person med heart och brain.
  Faktiskt tror jag att detta förhållande kommer att vara forever.

  På bilderna ser man hur kul ni har ihop, ni är ett superfint par.

  Bilderna på er från Burningman är absolutely AMAZING.
  Med huvudsmycket, glasögonen, stövlarna, sjalen, bikinin…
  WOW säger jag bara. En av de vackraste bilder jag sett någonsin.
  Både på dig ensam och även där du är tillsammans med din kille.
  Skulle lätt platsa i något av de stora fashion Magazines.
  Man kan lixom inte se sig mätt på dessa perfekta foton, look och outfits.
  ********PICTURE OF THE YEAR 2015*********
  Kanske borde ni låta trycka upp posters att sälja på några av bilderna
  på dig och din kille från Burningman med era fantastiska outfits???
  Hur som helst, se till att sprida de fotona så mycket ni kan. Everywhere, på alla tänkbara sajter och platser. I all tänkbar media.
  Om ni ger intervjuer ge reportern dessa foton.

  Tror att de fotona, bekantskapen med den här killen och de artister han jobbar med, kan leda till ännu fler och bra reklamjobb för dig.

  Skulle kunna tänka mig att se dig på scenen en stund varje gång hans artister uppträder, bara vara där intill artisten utan att just göra så mycket. Kanske låtsas att du är assisting DJ. En stund när showen just startar, sedan gå ut från scenen och låta artisten glänsa.

  Eller förresten, du borde gå in iklädd din Burning man outfit, glasögonen, bootsen, sjalen och presentera artisten som skall uppträda…..gå runt några minuter på scenen så att alla hinner se dig och plåta dig. Självklart iklädd glasögonen, scarfen och outfiten från Burningman. Wow, Amazing att börja showen med dig med på scenen och i just den fantastiska outfiten.

  Du är en Eye catcher och publikmagnet. Tror dessutom att det skulle ge dig en massa extra reklam och att världen skulle få upp ögonen för din Amazing Beauty and personality.

  Tycker du skall lägga upp något av Burningman fotona som header
  både på bloggen men framför allt i ditt instagram och i din portfolio.
  Fotona är extremt säljande…. den som ser dem är en idiot om dom inte bokar dig för diverse modell och reklamjobb av högsta klass.

  Tycker även att du skall söka upp Victoria Secret’s agent och visa upp dessa foton och dig själv. De borde definitivt ta in dig i deras visningar. Du skulle snabbt bli en av stjärnorna i deras visningar.

  Tycker även du skall kontakta dem som trycker upp Swimwear
  Calendern i USA, vad den nu heter. Den där kända kalendern som kommer ut varje år. Tror det är kända modeller som figurerar i den.
  Du kommer att bli mest känd av alla….

  Victoria Silvstedt har ju valsat runt i media under x antal år och gör det fortfarande, liksom Heidi Klum m.fl. Du kommer att bli nästa stora namn att synas, ses och höra talas om.

  Just you wait and see. Lo he dicho antes aqui en tu blog, y lo digo ahora otra vez.

  APROVECHA LAS OPORTUNIDADES Y LA BELLEZA QUE TIENES
  MIENTRAS AUN ES TIEMPO PARA ESO….

  DEBERIAS DE SER LA ESTRELLA DE VICTORIA SECRET’S SHOWS…..
  TU LOOK ES EXTRAORDINARIO CON MUCHA PERSONALIDAD Y APPEAL, A BODY TO DIE FOR AND THE MOST PRETTY FACE ONE CAN IMAGINE…..
  låt detta bli din starka Selling Point….tiden har kommit för detta och för att din karriär inom modell och reklambranschen skall ta rekordfart och nå extremt höga nivåer, mycket mer än du kan föreställa dig…..it’s up to you baby.

  Por favor, me gustaria que traduzcas mitt inlägg a tu boyfriend, para que vea lo que estoy pensando sobre tu carrera, como una de los
  nuevas supermodels mundiales…..

  Suerte a ti con tu carrera,
  Suerte a los dos, que su amor crezca cada dia mas y dure para siempre.

 3. Hejsan!

  Jag tycker att du har fantastisk hy och ansikte. Jag är intresserad av att veta vilka slags filler du använder i ansiktet, jag har själv gjort läpparna men har hört om fler så undrar om det är något du använt sig av. Som Dracula treatment, cheekfiller eller filler under ögonen? Tacksam för svar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>