4 reaktion på “Paris!

  1. I lördags var jag i Paris. Det var djurrätts aktivister som hade demonstration, det var tecnofestival, det var Pride. Knökat! Jag blev vittne till Killen, Chris som klättrade upp på statyn mitt på Place de Republic som klättrade under hejarop på statyn. För att ta sig upp från etappen som de som satt högst upp och vidare, fick han hjälp av två andra killar-För att sedan störta mot sin död!!!

    Det finns en park i paris, där 500 prostituerade befinner sig nattetid. 40(!!!) personer drabbas DAGLIGEN av aids där!!!

    Min syster åkte på tunnelbanan när de utropade att det var bombhot mot den tunnelbanan, hon förstod det inte direkt eftersom meddelandet var på franska, men var med o flydde med alla andra.

    Jag är i chock efter min weekend, dels alla fina statuer, slott och kyrkor en massiv blandning av folk och händelserna.

    Var rädd om dig Natacha, du far omkring och upplever allt! Alla platser är inte säkra att befinna sig på. Jag gissar att du vet det eftersom du varit runt endel…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>