Tillbaka!

Hej pa er!
det var lange sen nu. 😉
Det har hant mycket sen jag skrev har.
Vet inte ens vart jag ska borja, haha!
Kom précis hem fran Europa dar jag var och halsade pa familjen.
Sa mysigt att traffa dom pa Ibiza.
Fixade aven mitt nya visum som jag har nu.
Men nar jag var pa ibiza traffade jag en kille, allt har gatt valkigt fort och vi ar valkigt kara.
Har inte varit sa har glad och lycklig pa lange.
Han ar världens finaste och snallaste en riktigt fin sjal.
Ni kommer att fa se bilder pa oss har i bloggen lite langre fram.
Nu ar vi hemma i LA dar vi bada bor, vi forbereder oss for Burningman just nu, for er som inte vet ar det en festival mitt i oknen.
Kommer att berätta mer om det snart i bloggen.

Nu masts jag ga trana, vi hors ikvall LA tid!

Love,

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Tillbaka!

 1. Så glad för din skull!!! Haha Känner inte ens dig=)=P Förlåt.
  Jag litar på att han är en fin själ när du säger det.
  Jag gissar…att han är het också;)
  Bild tack!=)

  Du har satt oss läsare åt sidan tillräckligt länge nu.
  Önskar dig det gottiga från livet=) Såklart det tuffa också, eller önskar o önskar men vi måste ju bara acceptera att det är en del av livet.
  Men just u ska du bara njuta av lyckan som du välsignats med. Kärlek plus att familj är vid liv. Det är inget alla pengar i världen o märkesväskor o dyl kan mäta sig med.
  The best thing in life is free the second best-very expensive. Visst var de Coco Chanel som utryckte det så??? Pöss!!!

 2. Snälla börja blogga igen!!! Har läst din blogg slaviskt sen jag var 14/15 är 22 nu och läst igenom arkiven x antal gånger haha. Hoppas du har haft en fantastisk sommar och njuter av att vara nykär! Kram

 3. Okej så du slutade blogga när alla fick veta sanningen om ditt verkliga yrke. Sedan när du träffar någon så håller du upp med ditt vanliga yrke och börjar blogga igen. Vad kul att du är lycklig och har slutat (förhoppningsvis föralltid ) med det jobbet och hoppas du förstår att du förstår själv att du är bättre än att behöva bjuda ut dig så på det viset. Allt gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>