6 reaktion på “Min Sommar!

 1. Härligt att du haft en härlig sommar=) Jag tycker det verkar som att du fått slita så mycket med folks fördomar om dig o skvaller om dig som person. Att du blivit fri från dessa onda krafter är bara att gratulera dig till!!!

  Jag är dock rädd att du är en av de som kommer gå bort alldeles för tidigt. Det händer så många människor som är extraordinära (alla människor är det men förstå mig rätt)

  De som knatar på i gamla hjulspår o håller sig till normen kan leva hur länge som helst. (Jag tycker absolut inte det är fel att göra så, alla måste få göra och vara den de är. och leva det liv de känner trygghet i)

 2. Nice pics, Beautiful summer.
  We All missing u in this blog hope to see more & more pics and News.
  Tale care of u !!!!

 3. Har följt din blogg några år nu – närmare 5 när jag tänker efter! Gosh, I’m getting old! :s Anywho, vill bara säga att det verkligen värmer att se att du verkar superlycklig nu. You go girl! You deserve it!

 4. Det känns som att du är en jordnära tjej som följer din passion och har spännade intressen, kika gärna in hos mig så förstår du nog varför jag hittade hit <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>