Flummig dag!

Hej pa er, hade en san flummig dag igar.
Fick massa medicin innan tandlakaren plus gas for att jag ar radd.
Efter det hands allt i dejavu, en grej hande sedan hands det igen, jag trippade totallt. Någon som vet om det ar normalt?

f0a22af25b58169a345d7ba184dcbd86

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Flummig dag!

  1. Sjukt läskigt!! Man kan bli sån men det bör gå över rätt fort när medicinen gått ur kroppen. Fick liknande av penicillin en gång, tog typ 24 timmar efter sista tabletten sen släppte det. Kändes typ som man var i en film.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>