Fyller år snart….hjälp!

Hej på er, nu vet jag att jag inte varit här på länge.
Men det beror också på att mitt liv inte är så spännande.
Allt jag gör är att sova, äta, träna och jobba och lite kul här och där.
Men idag ville jag skriva om att jag fyller år om 9dagar.
Jag fyller nämligen 30år känns helt sjukt att man är så gammal haha.
Jag kan inte riktigt relatera till det jag r i bättre form nu än när jag var 20 och inte en rynka har jag.
Men det som känns är pressen, pressen att jag måste börja tänka på om jag någonsin vill ha barn.
Om jag tex vill skaffa barn när jag är 35år så måste man ju träffa någon inom några år som man vill vara med. Jag vet att man kan ha barn när man är 40 med men vill helst inte vara för gammal när jag skaffar barn.
Jag vill också ha mitt företag rullande snart.
Nån här som fyllt 30? Hur kände ni?

Nu mina hjärtan måste jag sova ska upp tidigt och träna och jobba.
Hörs imorn.

Puss på er <3

Nati

30_aar_250x250

blogstats trackingpixel

62 reaktion på “Fyller år snart….hjälp!

 1. Min mamma fick min lillebror när hon var 43. M.a.o har du 13 år kvar. Det är hyfsat lång tid. Så fräsch o hälsosam som du är så lär du vara pigg då också. Tänk 13 år tillbaka i tiden då var du 17. Vad har hänt sen dess. Lika mycket kommer hända på dessa 13 år. Om inte mer.

  • Har absolut inget emot äldre mammor men efter 40 är det svårare, man kan inte bara räkna med att bli gravid i den åldern. Vid 45 är chansen ganska liten att det går utan hjälp.

  • Inget emot äldre mammor, men efter 40 minskar chanserna att bli gravid ganska drastiskt.. Att tro att det bara ska funka vid 43 är att ha lite orealistiska tankar.

 2. Du behöver inte skriva att du inte har några rynkor och är i bättre form än någonsin, oavsett så är din biologiska ålder nu 30. Acceptera det och försök skippa hetsen om att vara för evigt ung. Jag har inte heller rynkor och är äldre än 30, så ovanligt är det inte! Men man är ändå den ålder man är.. Jag kan sitta och hurra varje gång jag får visa leg på systemet, men spela roll..

  Själv har jag aldrig varit något ”fan” av barn, men fick sen en son vid 35 och har nu världens finaste lilla ettåring! Jag kan ärligt säga att han är mitt allt <3 Helt nya känlsor som man inte trodde fanns..

  Att bli mamma handlar INTE om att man slutar bry sig om sitt utseende (som många yngre tror), men det blir ofta mindre fokus på sånt när när man får en liten som man vill göra allt för..
  Och det är så skönt!! Det viktiga i livet är nu att han mår bra, har ett lyckligt och tryggt liv och att vi får vara friska tillsammans..

  • Öh. Hennes *biologiska* ålder kan vara allt än 30. Jag tror att du menar att hennes KRONOLOGISKA ålder är 30, vilket stämmer. Dock ser jag inte varför det är fel att fokusera på sin biologiska ålder, som alltså beror just på ens hälsostatus och fysiska och psykologiska form? Är det inte bra att folk tar vara på sig och sin hälsa?!

 3. Should have kids in at least 3 years… Me and you we are in the same boat I turn 30 this year…. Have wanted a family and Good wife… but could not manage to find such.

  Imagine if you wait… Nati… there probably has already been someone who has been wanting you as a wife. you could of already had a family and Loving husband by now. Why are you waiting so long? The longer you wait the less you get to enjoy the kids. :) Should find someone and get hitched sooner than later…. find a good reasonable man. :)

  I know the longer I looked the worse off I ended up being. This is not just some random case with me…. the longer a man diverges from having found a good loving woman, more often than not the worse off he’ll be, as others take advantage of him…. & If he ends up worse then ideal financially and whatnot, then what does he have left to offer his future wife? A lot less… than if they had met earlier.

  Good Luck… I know I could use some… Lol

 4. Hej fyllde 30 sista januari…30 års dagen kom med sjuk ångest då jag inte heller har barn..känns superjobbigt….

 5. Äh ingen panik! Minns när jag fyllde 30 så kändes det också som om man redan borde ha köpt lägenhet, vara sambo, kanske tom gift och typ vänta på första barnet. Men sen glömde jag bort dessa tankar och njöt av livet och över att ännu vara ung! Väntar nu mitt första barn som 40 åring och har gjort en massa fantastiska saker mellan 30-40, så grubbla inte för mycket utan njut av livet istället 😀

 6. Jag hade mitt forsta nar jag var 21, mitt andra nar jag var 22, gifte mig forra aret da jag var 25 och vi ska fa ett till barn.

  Jag skulle aldrig velat vara over 30 nar jag har barn, det ar da man far problem. Tex bristningar – da huden inte laker lika latt. Jag har inga problem, ar 45 kilo och aldrig varit snyggare. Skulle vara sa pinsamt att vara en 40 arig, gravid. Man far ocksa tanka pa orken, risken for downs syndrome och vad hander om man vill ha fler an ett barn?

  Sa att vanta tills man ar 40 tycker jag ar ganska dumt.

  • Och här skulle jag kunna svara att JAG tycker det är pinsamt med 15-åriga trebarns-mammor, eller iaf lite sorgligt (när jag var 21-29 var jag singel och reste jorden runt och skulle aldrig byta ut det livet) , men det gör jag inte för alla ska skaffa barn när de känner att de själva är redo! 😉

  • Märkligt att du som mamma skriver att dt skulle vara pinsamt att vara gravid när man e 40.. kanske säger lite om din mognad? Alla får skaffa barn när de själva vill.

  • Men det är ju inte fråga om att vänta på flit utan man kanske hittar den stora kärleken först senare i livet? Eller borde man skaffa barn med vem som helst bara för att man fyllt 30?

   Och på tal om att inte kroppen återhämtar sig, kolla bara på JLo och Eva Mendez :)

   • Honestly most should have found the Love by 30… women should quit playing games, Lol.. It’s funny that we live in a society where women just have fun and enjoy life while the men act like grunts…. and even though the men work alot and have less fun they still can’t find a decent woman, or provide her with such luxuries that she often demands, merely because they want to hold out for prince charming, or be independent in their own right, which usually they are not they just bounce around between a few guys. This is just my observation. Like what if you wait forever and don’t find mr. right Lol. What if he doesn’t exist for the woman? Most solid ”good men” are already established and married by 30… only the ignorant ones aren’t…. and I’m one of them ignorant ones myself unfortunately… I blame that on my parents for not instilling better values in me at a young age… I should have already found a good woman and been married. It only gets harder as we age. Don’t kid yourself… when thinking that waiting is better.

    • I´m not saying that you should wait on purpose – most women do settle close to that age but not everyone is that lucky! And what if your relationship happens to end just before you get married and you have to start over from scratch when you are 30-32. Might take a couple of years until you find a serious relationship again. Don´t judge all girls for playing games when everyone have their own life stories and battles.

     • I am not judging all women… but most play games… and relationships are an investment from both sides…. men do not recover as easily as women once they have been used…. why I say this is because we are generally more giving and spend more money on them than vice versa…. Take for instance myself, I have had nice things in the past, luxurious cars, Mercedes, BMW, etc, have had my own personal limo driver with Rolls Royce driving me whenever I wanted… okay I worked for that…. and deserved it, but when it came to women they all just drained my pocket and no meaningful relationship arose from any of that, but I had to try…. right? I had to try and find someone nice… but they played games and used me until all of my assets were gone, wiped out, no mercedes, no nothing…. How can women do that to a good man? Woman need to grow up…. I am so fed up with most women nowadays… it is ridiculous…. I have written to Nati herself for almost two years.. I tended to like her, but you know what why did I do that? Do you see me with a real friendship or anything out of that time invested…. not yet….. Hell a Good woman would appreciate the level of attention I give, or even myself if I could get 10% of the affection or attention back which I give a woman I like… I would feel blessed, I would feel on top of the world….

      Myself, Tired of everything with most women…. generally they are ruining our society of good men and then wondering why men are so worthless after doing so… I wish the tables were turned… then maybe women would open their own eyes and see the travesty that we men see daily. I’m sorry for spouting off…. just wanted to say from my own personal experience…. how bad things have been. I look forward to better days and honestly I hope Nati finds her Love…. she is Beautiful and down to earth…. I think she will find him… and I hope she has a good family after the fact.

 7. Jag är i samma situation. Bor utomlands fyller 30 om 3 månader och känner mig som jag ör 21 fortfarande. Har ett underbart liv med mycker resor lyx och träning och mycket frihet :). Börjar dock få samma tankar som dig och fler och fler vänner börjar skaffa barn. Funderar nästan på att frysa mina ägg och har läst på lite om detta. Håller också på att starta upp egen business och vill gå ”all in”. Känner att det är bättra att satsa på karriären så att man är mer stabil när man skaffar barn. Hade jag varit multi miljonär med ett dröm hem och stabil ekomomi så kanske jag hade skaffat nu för jag känner faktiskt min ”klocka”. Jobbig åldrer haha!

  • Jag har fryst agg och det kanns jattebra! Da behover man inte vara orolig for att det blir samre kvalitet eller att aggen ‘tar slut’. Skont att slippa tanka ‘maste hitta en man nu – han duger!’

 8. Du behöver inte skriva att du inte har några rynkor och är i bättre form än någonsin, oavsett så är din biologiska ålder 30. Acceptera det och försök skippa hetsen om att vara för evigt ung. Jag har inte heller rynkor och är äldre än 30, så ovanligt är det inte!

  Själv har jag aldrig varit något ”fan” av barn, men fick sen en son vid 35 och har nu världens finaste lilla ettåring! Han är mitt allt <3 Helt nya känlsor som man inte trodde fanns..
  Att bli mamma handlar INTE om att man slutar bry sig om sitt utseende (som många yngre tror), men det blir ofta mindre fokus på sånt när när man får en liten som betyder mer än något annat.. Det är så jäkla skönt att känna så, att komma över hetsen och till sist fatta vad som är viktigt (att han är frisk och trygg).
  Att sätta igång med barn vid 35 kan dock kännas ganska stressande, om jag ska vara ärlig (även om det var rätt tid).

 9. Hej Nati

  Jag tycket att du har för höga krav på dig själv och låter dig stressas upp av idealet och hur det ska vara i samhället. Lev ditt egna liv, barn eller inte livet är underbart vilket som. Sedan kan man ju alltid bli surrogatmamma eller adoptera. Jag tycker att folk stressar för mycket i dagens samhälle ingen säger att man måste ha barn innan man fyllt 30 sedan förstår jag att du inte vill ha barn när du är kanske äldre heller men pressa inte fram något ifall den rätta dyker upp så gör han det när du minst anar det. Jag tror att saker händer lättare när vi inte tvingar fram dem eller är allt för desperata,

  Läs boken The Power Of Now om du inte har gjort det jag tror att du kommer att gilla den.

  Kram

 10. No stress! Det är bättre att känna sig någorlunda klar med sig själv först, 30 är inte gammalt. Jag är själv 34, men känner mig fortf som 25! Vore för övrigt kul om du uppdaterade lite mer ofta, det är få bloggar jag följer men jag har fastnat för din :)

 11. Jag fick två barn innan 30 år och i år blir jag 35 och känner mig fortfarande som 25 år. Ingen tycker att jag ser ut som en dag över 25 år heller och jag är som snyggast just nu. Så Nati du behöver inte känna någon panik 😀

 12. Jag födde min dotter två månader innan jag fyllde 30. När hon var fyra veckor började jag plugga till min masters och blev klar när hon var 16 månader. Nu har jag startat mitt egna företag och går ”all in” för det. Man kan ha en karriär samtidigt som man har barn. Men det gäller att kunna planera! =)

  Jag brukade tro att livet skulle sluta när man fick barn. Att man inte kan göra allt kul man brukade göra. Konstigt. För det som brukade vara kul lockar inte lika mycket längre… att vara hemma en kväll, dra ut ett gigantiskt papper på golvet, kleta på massa färg och gå loss som de värsta konstnärerna med min dotter är det absolut roligaste som finns! =)

  Att ha barn är fantastiskt! Att göra karriär är fantastiskt! Att ha båda är magiskt!

  Stressa inte, du kan allt du vill!

 13. Grattis Girlfriend.
  Fisk eller vädur?
  19:e mars blir jag ett år visare.
  30år. You look stunning for ANY age

  Puss

 14. Tips.. tänk typ såhär, om du ska/vill skaffa barn så vill du (väl?) att det ska falla naturligt. Alltså jag menar, mannen du gör det med exempelvis, ska ju inte vara någon du ”letar” fram som pappan till dina barn, utan någon som du träffar och tycker om och känner att du verkligen VILL ha barn med. Dvs, inget påtvingat.. drf helt onödigt att oroa sig, då får du rynkor hihi.
  30 är ingenting pft, tänk på att livslängden ökar hela tiden :) är själv 22 men har än så länge inga planer på barn tills dess att jag är tidigast 35! för att hinna med så mycket som möjligt som just ett mammaliv begränsar till viss del.. njut av livet och tänk på att oförutsedda saker sker hela tiden!
  <3

 15. Fertiliteten minskar drastiskt när man kommer in i 30årsåldern! Man är i bäst ålder för att bli mamma mellan 18-22 ungefär, om man tänker på kroppen.
  Sedan verkar det vara väldigt många kvinnor/tjejer här inne som verkar dumförklara sig själva och andra..
  För vissa funkar det utmärkt att vänta tills man är vid 35-40årsåldern och vissa är det helt enkelt försent, alltså det är helt individuellt, så varför sitta och ens tycka till om den frågan, vissa kvinnor kan behöva försöka väldigt länge, men VÄNTA aldrig för länge, å tänk karriär och allt innan. Du kan ångra dig, och det kan gå superbra men det kan ingen veta förrens det väl händer.

  Från en kvinna med erfarenhet inom Obstetrik.

 16. Blogga mer! Älskar dig, dina bilder, ditt liv. Spelar ingen roll om du ”bara” tränar och inte gör så mycket. Vi vill läsa om det också! Du är seriöst den vackraste kvinnan på denna jord, en utav dem iallafall. Stor kram och trevlig helg!

 17. Här kommer ett annat perspektiv på saken; ta inget för givet. Varken din egen hälsa eller det att kunna bli gravid. Jag fyllde 30 förra året, har inte stressat med barn eller längtat efter det som 20+ men tankarna ändrades när jag träffade mitt livs kärlek och funderingarna kring barn blev plötsligt annorlunda. Antagligen kommer det inte hända för oss pga sjukdom hos mig som upptäcktes vid undersökning för cellprov. Det ska mycket till för att det eventuellt ska finnas en chans och då har denna utredning nu pågått i ett par år redan…..

  Det är lätt att stressa och tro att man ska ha uppnått ”det” eller ”det” innan man når en viss ålder. Men vem bestämmer det? Samhället/normen? Vad är egentligen normalt ens? Och om det inte går enligt planen, vad händer då? Jag trodde väl nånstans att jag skulle ha barn i denna ålder men istället försöker jag vara tacksam för det jag har. Jag har trots allt skapat ett bra liv för mig själv, oavsett om jag någonsin får barn eller ej. Min lycka kan inte sitta där för då är det stor chans att jag blir besviken och missar mycket av det livet faktiskt är – oväntade överraskningar (både bra och dåliga), spontanitet, tårar, glädje, resor, skratt, galenskap…..

  Bara lite tankar från mig, hoppas det hjälper dig något. 30, barn eller ej, du är oavsett okej (oj vilket töntigt rim det blev….. sorry för det haha).

 18. Fyllde 30 förra året och fick min snutt precis innan. Så fort jag fyllde 30 släppte all ålders komplex och jag tycker det är bättre nu. Så ta allt med ro:) jag hade planerat att vänta med barn till 35 typ:/ så blev det inte. Kram och Grattis

 19. Hej!
  Jag tror inte man ska oroa sig för mycket. Saker dyker upp genom livet om man vill. Sen ska man ibland våga chansa och hoppa på tåget emellanåt när de kommer. Den man kanske inte trodde var så intressant från början kanske är mannen i ditt liv. Att få barn är livets största gåva tycker jag. Jag fick själv barn ganska tidigt men de var inte i ett stabilt moment i mitt liv men jag valde att behålla ändå och ångrar de givetvis inte. Ibland ger livet dig chanser och beslut och de gäller ibland att ta dem. 30 är inte gammalt, och allt beror ju på hur du vill ha ditt liv, vill du vara gift och ha barn innan 40 ja då kommer du förmodligen bli det. man styr ju livet en del själv. och de är la inge konstigt att få barn mellan 35 och 40 heller. man är inte äldre än man känner sig! Kram

  • Exakt, livet följer (tyvärr?) ingen manual så de är bara att go with the flow, lita på sin magkänsla och försöka vara öppen och kärleksfull och dessutom våga ta lite risker då och då. Glöm inte bort att vi alla som passerat 30 har haft mer el mindre samma tankar, inget konstigt med det :)

 20. VARFÖR INTE LÄGGA NER BLOGGEN OM DU HAR SLUT PÅ INSPIRATION, ONT OM TID ELLER INTE KÄNNER FÖR ATT BLOGGA?

  En blogg med ett inlägg var 3de vecka eller så är det ju knappast någon mening med. Gillar man inte längre att blogga är det ju ingen vits med att ha en blogg. Lite tjatigt att gå in på en blogg som aldrig uppdateras. Efter ett tag slutar man gå in på bloggen. Finns ju många andra bloggar man kan läsa faktiskt om man vill det.
  BARA ATT STÄNGA NER BLOGGEN OCH TA EN BLOGGPAUS EN TID ELLER SLUTA BLOGGA FÖR GOTT

 21. jag är oxå 30 år och känner pressen att jag måste skaffa barn väldigt snart. Har svårt redan nu att bli gravid så det blir ju inte bättre med åren tyvärr =(

 22. Too bad Nati didn’t get to Brent in time, when he had all that money, they could had been married by now!

 23. Hej Natacha! Jo det är så att jag ska snart göra en bröstförstoring men är fortf lite osäker på vilken storlek jag ska välja, jag tycker du har väldigt bra storlek på dina så jag undrar hur mycket du lade in? :) Skulle vara jätte tacksam för svar! Hoppas du får en bra dag. Kram
  Mvh

 24. Försök att strunta i den där pressen! Jag fyller själv 40 i år och väntar mitt första barn nu. Jag har alltid tänkt att är det meningen att jag ska få barn i detta liv så kommer saker att falla på plats när the time is right. Så även för dig. Kram!

  • NEJ STRUNTA INTE I PRESSEN, som en struts som lägger ner huvudet i sanden!! men för dig är det ju redan för sent med barn så ja..gör det du, men ge inte detta råd till tjejer som fortfarande har chansen att få ett familjeliv!

   • Men glamour-psykologen skriver ju att hon väntar sitt första barn! Det är ntw försent förän man är 40! Alla är olika och har olika förutsättningar. Jag vill själv ha barn men vill vänta tills jag är 35. Man ska inte stressa fram familj bara för att det är mallen hur ens liv ska se vid den här åldern. Man kan vara äldre men ha en yngre inre ålder. Och kan man inte få barn, ung som äldre, så kan man ju faktis adoptere mm. Det finns alternativ för den som har viljan.

   • Jag tror inte att du läste min kommentar ordentligt. Jag väntar barn nu, och hade absolut inte velat ha det tidigare. Visst finns det risker och säkert andra nackdelar med att få barn när man är lite äldre, men likväl finns det många fördelar: livserfarenhet, mognad, känslomässig och ekonomisk stabilitet osv. Jag det som osunt att stressa upp sig och tro att loppet är kört bara för att man passerat 30. Så är det ju faktiskt inte.
    Mitt råd är att man ska följa det som känns bäst för en själv, och bara för att man inte träffat mannen i sitt liv när man är 30, eller 35 för den delen, så betyder det inte att det inte kan hända sen. Våga tro på att det du önskar dig kommer till dig!
    Peace.

    • Men det räcker ju inte att endast tänka positivt eller att visualisera sig själv gravid. Är en person inte längre fertil kommer det inte att ”komma till dig”. Det är ju ett evidensbaserat faktum att kvinnans fertilitet snabbt sjunker efter 35 år. Efter 40 år det långt från alla som kan få barn. Jag tror precis som dig att det finns många fördelar med att få barn senare i livet, men det går inte att förutsätta att alla kvinnor ska kunna få barn efter 40 år. Det har inget med en persons inställning att göra, eller vad den ”sänder ut”. Det är ren och skär biologi.

 25. Om du följer mitt tips så tror jag att du ökar dina chanser maximalt att träffa någon man som har samma mål som du. Men jag vill nämna först att för att korta ner denna komentar så mycket som möjligt så skriver jag saker bara rakt på sak, utan att ”paketera in dem” Jag menar absolut inte att vara elak mot dig.
  1.Klä på dig lite mognare, dina små tajta klänningar är snygga, men det drar till sig en annan grupp av män. Den gruppen som vill ha barn dras mer till tjejer som har en mer jordnära klädstil. Jag tror att du förstår att du inte ska ändra stil HELT utan bara lite mer som kanske miranda kerr eller olivia palermo.
  2.Häng på ställen där målgruppen finns. Jag tror inte att mannen som drömmer om ett stort familjehus och barn befinner sig på playboy mansion partys..
  3. Var inte rädd för att du ska fölora det du har byggt upp, våga ta ett steg framåt i livet. Jag förstår att du har jobbat hårt för att komma in på dessa exclusiva fetser och det umgänge som du har just nu. Men inse att det liv du lever just nu är det liv som du får av att umgås med dem. Du måste lära känna andra människor som har andra mål i livet, och även dessa nya männsikor gillar att ha kul, alla gillar att ha kul, så var inte rädd för att nya människor kommer att ta ifrån dig saker som du senare kommer att sakna.
  4.Var redo att GE, att skaffa barn innebär att kunna ställa andras behov före sina. Om du träffar en man som ser att du är väldigt självupptagen så kommer han inte att se dig lämplig som moder (hehe) men hoppas du förstår.
  5.Det finns datingsajter där man kan hitta män som har samma drömmar som du. Du ska alltså inte välja att date någon som har som intresse att festa och resa, det passar inte papparollen.

  Hoppas att detta var till hjälp, det finns EN anledning till att detta inte fungerar och det är att du inte följer den. Annars så GARANTERAR jag att det fungerar, även till andra tjejer som läser denna komentar. Jag är 24 år, vid 22 träffade jag mi livspartner och vi gifte oss,och är väldigt lyckliga. Mina sissta tre LIVSVIKTIGA tips är
  1.ljug aldrig
  2.Rak kommunikation
  3. Accumulera inte
  Dessa tre regler är ALLT för ett livslångt förhållande. Resten kommer utav sig självt, jag menar visst, ”att ha kul tillsammans” men det är något som vi inte glömmer bort att göra eftersom det är ett behov som vi känner av varje dag, men dem tråkiga bitarna som dem tre jag har skrivit upp här åvan, dem är inget vi tänker på så ofta, just för att det är tråkigt, och framförallt svårt att förstå att det är viktigt.
  Jag hoppas att du läser min komentar nati, och jag vill att du ska veta att jag har följt den länge och tycker om den och dig. så sluta inte blogga!!
  kram

  • +1. Om du vill ha det där du drömmer om måste du förstå att du letar på fel ställen. Försök tänka ur en BRA och VETTIG mans perspektiv. Tror du normala killar letar efter mamman till sina barn på en Playboy-fest? Nej… Vad tror du de killarna vill ha? Du är mer än din kropp och ditt utseende, men inte i de kretsarna du umgås i.
   Samma sak gäller ”Brent”. Du säger att du blivit lurad och sviken av kvinnor gång på gång, men hallå… Varför vill du ha kontakt med nån som Nati eller Anna A när de 1. Ignorerar din existens. 2. Helt klart är förvirrade angående vad en relation går ut på? Klart att du blir ruinerad om du umgås med kvinnor som tror att utseendet är det viktigaste i livet och spenderar alla pengar på plastikoperationer, behandlingar och dyra märkeskläder som de antagligen vill att du ska betala för… Wake up.

   • I was deceived and betrayed and I paid the price…. which left me a broken man, but hey maybe that is where I find myself… Lol. what can I say life didn’t come with pre defined instructions, nor did it come with details on whom was good and whom was bad, nor did my parents instill any good directions… so I had no idea what I was looking for, or dealing with. It’s all a guessing game for the most part, although some characteristics show a persons real value to some extent. I like long term type people… long term outlook is best. Anyways I still like Anna A. and will continue to like her… until she says otherwise… I think highly of her and see a lot of potential there…. I also see potential in Nati and still do… but she shows very little real interest in me and I see that as an issue. Like she never once sent me an email… which was like a light bulb going off in my head once I realized that…. Anyways Anna A. is my interest now… and I will continue liking her until we either become something, or someone else wins her over…. Sorry for long post….. and I had one chance to meet Nati… I offered to come see her in posts here and she didn’t answer…. as a matter of fact I was just in California yesterday…. but I didn’t even think twice about an attempt after my first offer which came last year. i understand she is a great woman… but he greatness has to appreciate others affection as well… in order to fully receive the Love of your Life type fruition.

  • Instämmer till 100% med ett tillägg: gå till en terapeut och ta reda på varför man dras till fel typ av killar/varför man inte träffar den rätta! En investering som man aldrig någonsin kommer att ångra.

   • Why are women attracted to the wrong guy? Because they look at the wrong things… yachts, money, house etc….. You don’t necessarily need super nice stuff, or huge boat/yacht to be good. Most women like that, but a man who owns this stuff does so… to get any woman at any time…. these people are not necessarily looking for longterm or real relationship… The guys whom are really material and yacthzy are just players in the game… Down to earth people exist, but their priorities aren’t always pretty and some women can’t handle that… so that is why they have problem relationships. Anyways longterm greatness is built…. it doesn’t just happen. Too many people wanting the get rich over night type of relationship…. that is why people make mistakes, or maybe why Nati isn;t married yet… she has too many options…. but look I liked her and wrote her continuously… that show sustainability on my part…. and longevity… so that’s all I can and did offer… I’m sorry nothing worked out of it YET…. but look Nati should just go with her heart… and find someone to have a family with…. I want a family myself… but I have no means to build one right now.

 26. Jag är 21 år och väntar mitt första barn! jag själv skulle aldrig vilja vänta länge på att skaffa barn då jag tror man orkar med när man är en ung mamma och man får tillbringa mer tid med dem samt barnbarnen (om man inte har otur och dör i förtid av någon orsak). Jag själv har en ung mamma samt pappa som är pigga och alerta och när jag var 18 år (har också 3 syskon som är äldre) var dem liksom 40 bast och hur underbart är det inte för dem att ha vuxna barn då som klarar sig själva och som flyttat/ flyttar hemifrån snart när dem är bara 40 år! skulle aldrig själv vilja vara 40 år och BÖRJA skaffa barn, då är man liksom 50 bast när barnet är knappt 10 år, medan andras barns farmor är lika gammal liksom. Jag vill att mina barn ska få umgås och hinna växa upp med MIN mamma & pappa också, jag vill att mina barn ska ha en mormor, morfar & farmor, farfar OCH att mina föräldrar är pigga och orkar hitta på saker med barnen. Jag har haft min farmor och farfar under hela min uppväxt, älskade umgås med dem och ha lördagsmys och hitta på andra saker! så himla underbar uppväxt när man har far & morföräldrar med i sin uppväxt som är pigga och glada:) (förlåt för rörigt svar men du/ ni fattar vad jag menar)

 27. Kan även lägga in denna text för er som inte vet och tänker vänta med barn, det är bra att veta detta:)

  ”Sannolikheten för att en kvinna bär på ett foster med Downs syndrom ökar med stigande ålder. Om kvinnan är 20 år är sannolikheten 1 på 1000 graviditeter, om hon är 35 år är sannolikheten 1 på 250, om hon är 40 år 1 på 68 och om hon är 45 år 1 på 20.”

 28. Jag hade panik innan jag skulle fylla 30 år, hade mål i livet om att ha en man och barn (om jag nu ville ha barn) innan 30 för att inte vara för gammal mamma. Inget fel med det men JAG ville inte var a en äldre mamma än 30.

  Jag har dock aldrig gillat barn, ville egentligen inte ha barn, ville inte riktigt vara nära barn.. men plötsligt slog det till…

  Jag träffade mannen vid 28-29 och fick barn med han runt 31. Trodde inte att jag skulle få barn någon gång men plötsligt ville jag det. Starkt. Jag älskar dom verkligen, ångrar dom inte men kan helt klart rekommendera att bara skaffa ett barn och fokusera på det. Varför?

  För att man har mycket mer tid med sin partner på det vis, man har mer tålamod, mer tid överhuvudtaget för en själv, för allt i livet. Det är så mycket enklare. Men så snart det kommer två och tätt inpå som många gärna gör, så kommer nog din skilsmässa ganska snart. Det är tärande och intensivt med två tätt inpå. Nu säger jag inte att detta gäller ALLA men du ökar chansen. Så om du nu vill ha/ kommer att ha två, ha dom med större skillnad i ålder, tyvärr. Men så behåller du mycket annat i livet… 😉

  Stor kram och lycka till med att fylla 30. Kanske du släpper festandet och allt det ytliga någon gång? Vissa gör det, andra inte. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>