Ughhh!!!

Hur jobbigt är det med killar som ska börja snacka med en när man springer (inte joggar) på bandet är genomsvettig och allt man vill göra är att få syre samt lyssnar på musik. Där står någon och ska typ hejja på en och snacka lite. Jag är inte en aggressiv människa men sånna här människor vill jag bara ge en rak höger till. Detta händer ganska ofta på mitt gym och jag blir lika arg varje gång, haha!!
Folk har ingen fingertopp känsla.

Anyway hur mår ni?
Jag har haft en produktiv dag massa bra, nu ska jag till gymmet och sen äta och ikväll blir det fest.

Hörs sen!

Puss på er…<3

gym-treadmill-use
gym_2
AnnoyingGymPeople

blogstats trackingpixel

38 reaktion på “Ughhh!!!

 1. Hello Nati…

  I am glad you had a Great day… that is wonderful. :)

  I miss writing to you here…. I miss it so much… anyhow my day was okay… I have not done much lately… worked on a part for my friend, painted some flowers for my mother the other day…. everything is slow here… sleep alot … haha. 😉

  Also, Sorry for the inconsiderates at the gym…. seems kinda of typical I would say…. of them?

  Anyhow… Have a Wonderful Evening… please take care of yourself tonight.

  My hugs for you… and a kiss <3

  • Kan man absolut tycka, smaken är olika. Men hellre en dålig blogg än att ha din personlighet. Du kanske borde fråga dig själv varför du sitter på Internet och skriver såna här kommentarer, skulle du säga samma sak till hennes ansikte? Varför säga det överhuvudtaget, sitter du på allvar och skriver till bloggare hur dåliga deras bloggar är och så tror du att det är DOM som problemet ligger hos?

   • Jag kanske också läser den, men ja tycker också att den är skit. Den är ju intressant när hon väl uppdaterar men de gör hon aldrig, och så är det alltid ursäkter, gång påååå gång. Istället för att bara vara ärlig å säga att du inte har den drivnekraften å blogg längre.

 2. LÄSER FÖLJANDE PÅ DIN INSTAGRAM:
  2 MARS,
  FASHION SHOW BOMBSHELLSPORTSWEAR
  OCH IRON MAN MAGAZINE EVENT
  Du skriver:
  ”I’m so excited to announce I will be in the @bombshellsportswear Fashion Show March 2nd celebrating the relaunch of @IronManMagazine.”

  SUPERKUL
  Verkar vara en bra grej för dig och som dessutom passar ditt eget tänk inom hälsa, motion, snygga träningskläder etc.

  Varför inte skicka några bilder till Victoria Secrets agentur och även till ev. andra agenturer, och se om du kan få komma på ett möte med dem.

  Kanon att ditt modellnamn är utsatt på postern för detta event.
  Faktiskt så känns det som om det börjar öppna sig för dig när det gäller reklamfotograferingar. Tror att det ena kommer att ge det andra och att du innan du vet ordet av kommer att ha en massa bra jobb. Inte fel !!

  Mitt råd om jag får tycka till: spara så mycket du kan av dina gager i stället för att shoppa järnet bara för att….
  Sätt som mål att spara ihop till en egen bostad först i CA, sedan ett hus på Hawaii, en plats du gillar. Att köpa en bostad kostar visserligen massor, men någon gång och någonstans kan man ju börja spara om ersättningen för jobben är ok.

  MERA:
  Illustrated Sports Calendar 2016, skicka in några bilder även till dem och se om du kan få bokat in ett möte.

  GLÄDER MIG FÖR DIN SKULL
  Es esto que te he escrito varias veces ya hace bastante tiempo.
  Osea que tu con tu belleza y cuerpo superbonito deberias de trabajar como modelo, y que creo que pudieras hacerte un buen futuro con este tipo de trabajo.

  SUERTE HOY DIA 2 DE MARZO EN EL DESFILE.
  MUESTRA A TODO EL MUNDO QUIEN ERES Y QUE ERES DIFERENTE A LAS DEMAS CHICAS.
  TU TIENES ”EL LOOK” Y ADEMAS UN LOOK QUE ES UNICO, ALGO QUE TODAS NO LO TIENEN.

  • Det är med glädje jag läser dina peppande kommentarer och råd, det behövs flera som du *tummen upp* ! Och råden är bra!

 3. En fråga som inte har med inlägget att göra
  vad heter den bubble tean du dricker med dom svarta bubblorna i? Har sett alla färger men inga svarta. Vad heter den smaken du alltid brukar ta med dom svarta kulorna? Tror du sa boba någon gång och har frågat men ingen fattar vad jag menar haha 😛 !?

 4. Jag hoppas verkligen inte du får betalt för att blogga? Har ingenting emot dig men jag hoppas att du inser hur ojuste det är mot dina läsare att det går 1-2 veckor mellan inläggen. Du skulle ju kunna meddela om du tagit en paus? Så behöver man inte gå in och kolla.
  Önskar dig annars lycka till med dina projekt!

 5. Ja, lycka till Nati! Jag har följt din blogg en längre tid men det händer mer på frälsis hemsida din blogg nu. Hoppas alla dina drömmar slår in <3

  Kramis

 6. Du har inget fast jobb, du gör ingenting viktigt på dagarna. Varför kan du inte blogga mer? Eller lägg ner bloggen. Håller med föregående kommentar. Sjukt tråkigt att gå in och hoppas läsa något men det händer väldigt sällan nu för tiden.

 7. Varför bloggar du aldrig nu för tiden? Det går liksom sjukt lång tid mellan inläggen. Stäng ner bloggen eller gör fler inlägg! Ledsamt att bli besviken varje gång man gör in på din blogg..

 8. Hej! Det skulle nog uppskattas av många här om du bara kunde förtydliga om du inte tänker blogga mer. Bara så att vi vet. Vi är många som följer dig och klickar in varje dag och det är givetvis trist när du inte skriver något längre. Det är helt upp till dig om du vill blogga eller inte men det vore schysst mot dina läsare att i alla fall förklara.

 9. Håller med övriga här.
  Om du inte tänker blogga mer alls eller ta en paus, så vore det ju bra om du meddelar det här på sajten.
  Lite tjatigt att logga in och finna urgamla blogginlägg.
  Däremot ser jag att du uppdaterar dina instagram konton med foton regelbundet, men där finns ju inte så mycket info om ditt liv. Mest en massa pose bilder på dig själv. Fina foton men även det blir lite enahanda att titta på.
  Som den utlandsboende du är, loggar jag mest in för att läsa om ditt liv i CA och få lite vibbar därifrån och om ditt liv i CA.
  NO HAY CASI NADA DE ESO EN TU BLOG POR EL MOMENTO.
  Fast, även ditt liv i CA har varit rätt så innehållslöst och ointressant för den som följt din blogg de sista månaderna. Väldigt enahanda faktiskt så då blir bloggen långtråkig.
  Samma sak varje gång = lika bra att du inte bloggar överhuvud taget.
  Kan samtidigt förstå att om det inte sker så mycket i ditt liv eller om du plötsligt har fullt upp av dina modell/fotojobb, så har du inget att blogga om eller inte tid/ork att blogga. Fair enough, men då som sagt, varför inte pausa bloggen t.v.

  Bra i alla fall för dig att du verkar ha jobb på ”g”, i stället för att bara ”gå och dra” och göra ”hitta på aktiviteter” för sakens skull.

 10. Älskar att hon tagit bort instagrambilden om att man inte ska bry sig om att ha ett ”pretty face” utan en ”pretty inside” efter att varenda kille som följer henne (för hennes nakenbilder?) kommenterat vilken hycklare hon är. Ja Natacha hur kommer det sig då att ditt ansikte inte över huvud taget påminner om det du föddes med? Den här bloggen och allt Natacha förespråkar är på riktigt skit.
  Kan inte ens se att du är samma person…
  http://stoppapressarna.se/sites/default/files/styles/flexslider_full/public/natacha_stor3.jpg

 11. Hej Natacha!
  Jag ska snart åka till los angeles för första gången!
  Har du några bra tips att dela med dig av?
  Gärna några bra restauranger, inte alltför dyra 😉
  Roliga sevärdheter?
  Puss!

  • Men snälla … tror du verkligen hon bryr sig … hon har aldrig svarat sina läsare och kommer aldrig göra det. #självupptagen

  • Hon skulle aldrig svara fattar du väl?! När har hon någonsin svarat på nån kommentar. Hon bloggar ju inte ens …/

 12. NATACHA! Varför bloggar du inte? Din blogg är min favoritblogg (när du uppdaterar) och jag går in här nästan varje dag men på senaste tiden så skriver du ju inget? Helt klart okej om du vill sluta blogga men meddela det då gärna så man sliper gå in och bli besviken. När man byggt upp ett ”bloggimperium” som du har gjort så förstår jag inte hur man bara kan vela kasta bort det? För folk kommer ju tröttna på att hoppas om inget händer. Att ha en stor blogg är det nog många som vill ha och kämpar för (även jag) och att se någon som har det men inte värderar det högre än 1 inlägg i veckan är inte så kul…
  För övrigt så verkar du vara en mycket rolig¨, fin och inspirerande tjej så jag menar absolut inte att klaga på dig som person. BUT I WANT TO SEE MORE OF NATACHA!!
  Hoppas du får tillbaka inspirationen snart! xoxo

 13. Bella where are your posts ?
  Your pics ?
  No more new pics on your Instagram ?
  Are u too busy ? In Love ? Sick ?
  Please Please Please we miss your daylies pics !!!!
  Take care of U !

 14. Kan inte du berätta hur och vad du tränar, vilka tex rumpövningar du gör osv. Sen hur ofta tränar du, och hur ofta unnar du dig skräpmat/godis?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>