Sjuk! :(

Hej bloggen,

Hoppas ni haft en bra helg.
Själv har jag the flu, har legat i feber i 2dagar nu. :(
Boooo, så jobbigt att vara sjuk.
Men jag ber och hoppas att jag vaknar upp och är frisk imorn.
Har en busy vecka framför mig och måste vara frisk.
Så fort jag är borta från träningen saknar jag det, när jag blir bra igen ska jag träna varje dag igen.
Har inte så mycket kul att blogga om annars allt är som vanligt här.

Något kul som hänt i Sverige?

buxor22

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Sjuk! :(

  1. Hello Natacha got you in the application, you are my brother goddess , he is very ill and I’d like to cheer , maybe you could do a picture shelf and write his name on the paper : Tomas, we do not really believe in it. thank you.

    Hej Natacha fick dig i programmet , du min bror gudinna , är han mycket sjuk och jag skulle vilja att heja , kanske du kan göra en bild hylla och skriva sitt namn på papper: Tomas , vi inte riktigt tror på det . tack

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>