Min dröm i livet!

Ok idag tänkte jag berätta för er hur jag tänker leva om 5-10år.
När jag gifter mig och skaffar barn.
Min dröm är att bo på Hawaii eller iallafall en liknade ö någonstans i världen.
Jag vill ha ett stort hus vid stranden, vara lyckligt gift och få 2-3barn.
Jag vill ha ett hemma kontor där jag sköter mitt företag.
Jag är en riktig hemma tjej :)
Jag vill även ha en liten juice bar vid stranden som även säljer bikinis och den ska ligga nära mitt hem. Jag vill att mina barn ska växa upp nära vacker natur som i tex Hawaii.
Självklart önskar jag att min familj bodde grannar där jag bor så vi alla är nära.
Detta är mitt mål i livet, hur ser eran dröm ut?

Jewel-of-Maui-Luxury-Estate-in-Hawaii-8

blogstats trackingpixel

29 reaktion på “Min dröm i livet!

 1. Du lever mitt dröm liv! Mitt mål är att bli modell och bo i USA med massa cash, fina kläder och ett fint boende samt ett green card!

 2. Vill bo i värmen med mycket pengar och min booboo och få syssla med makeup, youtube och bloggen. Ja tack!
  Var gärna med i min tävling där du kan vinna ett presentkort på 500 kronor!

 3. Jag tror du kan uppfylla din dröm, med råge också. Tror du kan arbeta med något mer avancerat än att ha en juice bar.
  Om fem – tio år. Vill jag vara vuxen på riktigt. Är (snart) 28 nu men känner mig inte vuxen. Jag vill ha ett 75 % arbete på en förskola, helst 100 % men det är p.g.a mina förutsättningar kanske inte möjligt. Jag vill ha lärt mig hantera ångest eller det bättre alternativet vara helt ångestfri! Jag vill kunna pyssla på hemma, inte vara rädd för att borra exempelvis. Jag vill ha lärt mig laga olika sorters mat som jag kan bjuda andra på. Jag vill kunna fylla i alla blanketter som behövs fyllas i. Jag vill kunna köra bil utan att vara rädd. Jag vill vara vältränad. Jag vill vara på väg att läsa till hud och spa-terapeut. Jag vill resa runt i världen. Jag vill vara en kämpande människa. Jag vill läsa böcker. Jag vill tro på Gud. Jag vill ha en positiv livssyn och vara glad. Jag vill prata mer än jag gör idag. Jag vill ha mer koll på världen och ex den svenska politiken. Jag vill hjälparbeta. Jag vill vara en friluftsmänniska. Jag vill ha en hund. Jag vill tycka om att åka skidor. Jag vill ha hela familjen vid liv. Jag vill ha kul i livet. Jag vill plugga till undersköterska. Jag vill ha blivit vän med mitt förflutna. Jag vill inte vara rädd för döden.

 4. Hej jag har en liten fråga har inget att göra med ditt senaste inlägg men det som verkar vara inne nu är tränings korsett som tex Kim Kardashian, jwow använder vet du vad man kan hitta sådan eller är det vanlig korsett?

  Hoppas på svar :-)
  Med vänlig hälsning
  Nadja

 5. Vad spännande och hoppas dina mål blir uppfyllda? Jag har redan nått mina mål då jag har två underbara barn, och vi lever med deras far som är min make. Jag har fast jobb och ett underbart hem som vi trivs supermycket i :-).

 6. Om jag får sväva ut totalt

  Jag vill bo i en stor vilka vid stranden i USA hawai. Med 2 hundar och 2 barn och en fin man och härlig släkt!

  Vill driva ett företag som jag brinner för och driva ett bostadshus där vi hjälper hemlösa att ordna upp sina liv allt i från klädesmässigt till fixa håret osv till det inre och jobb osv 😀😀 i bostadshuset ska personerna ha sina lägenheter

 7. Det blir vardag oavsett var man bor här i världen, paradis eller inte. Därför är min dröm:
  Bo utomlands okt-april, gärna i Mexico på Isla Mujeres, ett litet strandhus mot Cancun. Puttrar runt i min lilla golfbil på dagarna.
  Öar är verkligen min grej (bor på Gotland) – driva ett litet hotell som klarar sig under svenska sommarhalvåret då jag är hemma på Gotland och njuter av sommaren på Nordens vackraste plats! Fixar i trädgården, tar hand om vårt fina hus, tar ett dopp i poolen, njuter av sommaren här hemma april-oktober.

  Då tror jag inte att vardagen blir lika påtaglig varken här hemma eller under den tiden man är i paradiset 😉 Skulle jag bo heltid i Mexico är jag rädd att det blir (tråkig) vardag där oxå tillslut.

 8. Varför bloggar du aldrig längre? Skit tråkigt… Du har verkligen blivit dålig på att uppdatera bloggen de senaste månaderna

 9. Oj, hahaha… i stort sett helt tvärtom. Okej, jag skulle inte tacka nej till mera värme, men min dröm ser ut så att jag bor någonstans där det är öppet landskap, minimalt med grannar, gammalt hus, inga barn, självförsörjande så gott det går, gärna eget företag. Något med naturmedicin…en äkta gammal lanthandel skulle jag inte heller säga nej till… :)

 10. Du är fake från topp till tå, SÖNDEROPERERAD människan. Du är inte speciellt snygg men har blivit fulare med plast tuttar, botox, collagen på läpparna, fake näsan, what else?? Är spy färdig nästan när jag ser dina bilder. Ser ut som du säljer porrklubbar reklam, skaffa nåt vettig jobb.

 11. VARFÖR har du en BLOGG?

  Du bloggar ju väldigt väldigt sällan, du kan ju inte tycka att det är så värst kul att just BLOGGA? Jag tycker det är lite taskigt mot oss läsare som hela tiden tittar in på din blogg – men sällan nya ”inslag” i ditt liv genom uppdateringar på bloggen.

  Peace out

  • Jag drömde om helt andra saker som ung. Nu då jag har barn, villa och hela köret så är drömmarna ”mindre” eftersom jag inte har bara mig själv att tänka på då jag gör upp planer osv. Jag drömmer inte om en stuga vid havet tex utan jag ser fram emot att semestra vid havet. Vardagen och det egna livet är alltid skönt att komma hem till. Med tre småbarn har man inte heller särskilt mycket tid över att fundera på annat än här och nu. Kanske jag börjar längta efter andra saker då barnen vuxit lite, vem vet.

   Vore intressant med en uppdatering!

 12. Jag hoppas att du är ok och att inget tråkigt hänt dig men jag saknar dig här på bloggen så snälla hör av dig snart så vi vet att du lever. Kramis

 13. Du har perfekta kroppen! Hur lång är du och vad väger du? Kan inte du skriva ut exakt vad du äter en vanlig dag – frukost/lunch/middag? Tror att många skulle uppskatta det!

 14. Härlig dröm!
  I framtiden, min ”vuxna” dröm (låter lite fel haha) så vill jag, precis som du, vara lyckligt gift. Jag och min framtida man ska ha 3-4 barn, 2 egna och 2 adopterade. Eller 1 egen (tanken på graviditet skrämmer mig). Jag vill bo på en stor herrgård i USA, delstat – osäker. Vill också ha en gård med hästar och kycklingar och en ko. Så man kan få fräsh komjölk, ägg och sånt där, så ekologiskt som möjligt. Vill ha fler djur också, som hund och räv haha.
  Jag vill bli rik, och möjligtvis äga ett imperium. Men jag vill inte att mina barn ska bli bortskämda, utan jag vill ge mycket till de som har det sämre och bidra till samhället – och mina barn måste hjälpa till och inse att livet är inte enkelt och de är privilegade. :) Samt hur viktigt det är att hjälpa andra och sprida kärlek. Jag vill verkligen som vuxen leva och känna att jag gör något som har mening och värde, både för mig själv och andra.
  Min dröm må låta knasig eller omöjlig för andra men det är verkligen vad jag vill och strävar efter.
  Ha det bäst! Puss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>