7 reaktion på “Ny bild vad tycker ni?

  1. I think you look like a Sweetheart…. I Love it tremendously.
    but you drag my heart out for so long… it becomes weak now. :(

    Anyhow, Nice weekend for you!
    and a Kiss <3

  2. Vad är det dina modebilder används till? du e ipricip naken på alla, inte för att naket är något fel men när det alltid är naket borde de ju vara till nå porr tidningar eller så?

  3. Kan ju ställa min fråga här kom jag på. Varför går du under namnet elena belle när du ändå fotar lättklätt/naket? Jag menar googlar man natacha peyre kommer det upp naket och det är inte många som vill göra business med sånt….och därav byte av namnet? Är ju som att bara springa runt runt runt i ett hamsterhjul för din del. :)

  4. Satan vad snygg du är. Har precis plöjt igenom typ 36 sidor av din blogg, vilket muntrat upp mig när livet varit allmänt kaos och d-uppsatsen aldrig blir färdig. Du verkar vara helt jävla grym och så galet snygg, tack för inspirationen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>