Mys Lördag!

Hej mina fina, har sovit ut idag och det känns såååå bra.
Ska till gymmet snart och sen städa min lägenhet, tvätta kläder och fixa lite.
Vädret är jättefint här så kanske går ut en sväng i solen.
Vad hittar ni på för kul i helgen?
Tänkte skriva om en ny behandling jag gör senare som heter Red Light Therapy.
Hörs senare puss på er!

Photo on 1-22-15 at 8.33 PM #3
Photo on 1-22-15 at 8.32 PM #5

blogstats trackingpixel

10 reaktion på “Mys Lördag!

 1. Hello Sweetheart Nati….. I’m glad you slept well and Love your pics here. Such a Pretty face you have, muah. <3

  Moving on to the weather out there, it is nice… that is always a blessing… so Enjoy and yes go for a walk, or something relaxing and similar in nature. Breath some fresh air and let the sun relax your body. :) Also, want to hear about your therapy as well…

  Have a nice afternoon Darling!
  Kiss and Hugs for you <3

 2. Hej Nati!

  Är i desperat behov av nya hudvårdsprodukter! Skulle vara jätte intressant att höra om dina hudvårdsrutiner, är så avis på din hud. Du ser så ung och fräsch ut. Skulle gärna veta vad för produkter som du rengör ditt ansikte med, vilka produkter du återfuktar både ansikte och kropp med m.m. Använder du andra saker ansiktsvatten m.m. Även om du har små knep och hemlisar till att få en fin hud.

  Hoppas på svar, tack på förhand :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>