Facebook suger!

Jag funderar på att stänga ner min Facebook.
Så trött på dom, jag får inte använda mitt nya namn eftersom namnet måste vara samma som ens riktiga namn. Så löjligt. Man måste väl få använda sitt modell namn.
Jag använder nästan aldrig Facebook längre iallafall.
Vad tycker ni om Facebook?

blogstats trackingpixel

17 reaktion på “Facebook suger!

 1. haha tillochmed Facebook tycker du ska sluta kalla dig för elena belle, ska du föreställa Marilyn Monroe eller byta namn haha. Alla kommer ändå alltid säga Natacha Peyre överallt lol

  • Mmm jag kan hålla med lite där.
   Modeller brukar väl inte ta ett modellnamn? Det är porrstjärnor som gör det och du kämpar väl hårt för att motbevisa eskortrykten. Dumt val att ta ett ”modellnamn” som det osar billig porr om.
   Det där lät elakt, jag vet, förlåt, men det är exakt vad jag tänker varje gång du skriver ut ditt ”modellnamn”.
   Ditt egna namn är sjukt fint och exotiskt, bär det med stolthet istället.

   • Det är mycket vanligare än du tror att använda ett annat namn som sitt arbetsnamn. Tror du att det bara är porrstjärnor som gör det ? Seriöst?? Ta gärna reda på vad kändisarna heter på riktigt, menar då vanliga kändisar. Du kan bli förvånad…

 2. Personally, I seldom use IG, because I can just look at and like pics… for some reason I cannot access the full app, it is off my phone and I can’t add anybody, or change anything on my account…

  So I am stuck with FB… I think you should keep yours, or at least start a new page :) will you add me… Pretty Please :) ? I’m on there alot and I would write you and comment nice things… and give you Love :)

  my link
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1005937049420031&set=a.103990199614725.7669.100000112377147&type=1&theater

  Hope you have a nice latter part of the week.

  Goodnight Kiss to you Nati
  Big Hugs <3

 3. I feel that you should always speak your truth and lead by example . . . When it comes to #Facebook or any social media, Delete any profile that gives you a false sense of security . . . It’s really that Simple . . .

  #BeenTriLL
  CW

 4. Måste man verkligen ha sitt riktiga namn? Jag har sett jättemånga som har andra namn, påhittade namn eller ”artist namn”. Hur vet Facebook vad man heter på riktigt? Då är det väl bättre att de lägger tid på att ta bort fejkkonton!
  Äh lägg energi på insta istället det är mycket roligare :)

 5. Är du introvert eller extrovert? Läs mitt senaste inlägg om ämnet och hjälp mig med min aktuella bok genom att diskutera med mig i mitt kommentarsfält!

 6. Jag är inte heller förtjust i Facebook men eftersom jag inte bor i mina hemtrakter så har jag kvar facebook för att behålla mina kontakter. Håller med Louise att instagram är mycket roligare!

 7. har en fråga till dig. du hävdar jämt att nakenhet är så himla naturligt för dig (som om det inte vore lika naturligt för alla andra?)
  jag menar att bara för att det är naturligt att andas så betyder det inte att man promt måste andas i någons ansikte, eller hur.
  förstår du inte att det är en sak att vara naken/halvnaken på stranden där det är BEFOGAT eftersom det är varmt och blött än att gå halvnaken/naken på gator, fester etc? förstår inte din logik för fem öre. du låter bara så sjukt korkad när du ska försvara dina nakenbilder med att säga att det är naturligt. säg som det är istället, att du avgudar dig själv å din spegelbild å måste se den så ofta som möjligt för att må bra. trött på dina patetiska bortförklaringar.

 8. Varfor skapar du inte en officiell sida som artist? Da far du ha vilket namn du vill, det ar vad jag anvander for min blogg – sa kan folk folja mig dar :)

 9. Va? Jag har ”modell” namn och ej mitt riktiga namn och det funkar, men det kanske är så att det redan finns så många fake konton med ditt namn :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>