8 reaktion på “So me lol!

  1. Nati! PLEASE lägg upp vilka butt-övningar din PT nu visar dig att göra för att få rumpan större, behöver själv tips & råd!!!! Kram!!

    • hon har en platt rumpa! däremot kan du väl fråga Natacha om någon bra plastikkirug! hon är grym på att stoppa i fyller och collagen i läpparna samt silisar! kahon är FAKE från top till tå: FAKE NÄSAN, FAKE TUTTAR, FAKE LÄPPAR, och gud vet vad mer hon har gjört. och nej, är inte en aning avis, jag är naturlig vacker, menar inget illa med henne, hon fattar inte att hennes utseendefixering skadar sig själv, visar sig framför alla som en ”köt bit”, sorgligt…hoppas natacha vaknar och älskar sig själv lite mer och sluta stoppa i sig massa skit. god jul alla!

  2. Yeah right…. Supersmal tjej vräker i sig sötsaker, har vi sett det förut. Vad är poängen. Å andra sidan har du väl posat som typ treåring med tofsar och klubba, ännu vidrigare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>