8 reaktion på “Miami!

  1. Hej jag undrar om du har gjort laserbehandling på bena, och isåfall vart och vart du nöjd? skulle uppskattas om du svarade

  2. Du har verkligen ett hamster-ansikte. Världens ”tightaste” leende. Så mycket snyggare med ett brett leende som Cameron Dias eller Angie Jolie. Men vissa föds ju med chip-munk face. Sånt går inte att operera om. Too bad. Men tur att du fixa allt annat i facet du kunde fixa. Såg ännu värre ut ala natural innan måste jag säga när du var med på Paradise.
    Ha en bra jul och ät mycket pellets…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>