11 reaktion på “Bilder från Miami!

 1. Är folk blinda eller? FINA bilder??? Ändlösa, meningslösa ”resor”, nattklubbsbesök, uppumpade läppar, faketuttar, poserande…nej, det är inte fina bilder. Eller så är det bara så att detta är det enda Natacha VILL att vi ska få se av hennes liv. Var finns det genuina? bläääh. Folk brukar ju ändra och utvecklas, DJUPNA och mogna. Herregud ni är ju kring 30 hela bunten. I just don’t get it, denna livsstil. Vad är det som är så fint med den? Tell me please, anyone who can explain why this kind of lifestyle is supposedly great??? Parties, posing, fake protruding bodyparts..no comprado. I understand that this is cool when one is 18 years old but THIRTY! ?
  Anyway: gott nytt år gentes

  • Det enda omogna här är du som sitter och granskar bilder på någon annans liv i minsta detalj. Gör något roligt av ditt liv så slipper du sitta och störa dig på andras. Alla behöver inte köpa Volvo och skaffa 10 ungar bara för man närmar sig en viss ålder. Riktigt svennebanan starter kit över din kommentar. No one lives to please you 😉 Tack för mig!

   PS. Natacha din blogg är en av mina favoriter! Du är så duktig och så vacker! Keep up the good work. :)

   • Helt seriöst alltså jag fattar inte att man orkar leva på det där viset när man är 30, du får bli hur aggressivt defensiv som helst. Jösses vilken surpuppa alltså. Svenne kan du vara själv, jag är inte det….;)

 2. Hej! Du får säkert höra det här jätteofta men jag skulle bli såååå glad om du svarade! På vilken klinik har du fixat dina bröst? Och hur mycket har du i dom? Jag ska göra mina och vill välja ett bra ställe. Du har verkligen dom finaste tuttarna jag någonsin sett. Helt perfekta. Vet att jag aldrig kan få samma men iallafall samma storlek och läkare 😉
  Snälla svara. Stor kram

 3. Hej Natacha! Tänkte fråga dig hur du tränar, du har ju sagt att du tränar mycket, hur ser en veckas träningspass ut? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>