15 reaktion på “Video by Joshua Shelton

  1. Du ar sa otroligt vacker, och videon ar fantastisk! Jag sager som manga andra har sagt har, jag tycker du ska forsoka ta dig in pa en audition for Victoria’s Secret. Du skulle passa perfekt!

      • Victoria Secret modellerna är jätte långa och Natacha är ju bara ca 1.62 alltså kort, har sett henne i sthlm hon är jätte kort.. inget fel med det tycker det är finare men som modell för Victoria Secret skulle det aldrig gå.

  2. Jag fattar inte riktigt. Är det som en modellbild fast en modellvideo? Alltså vad är ens poängen med den? Det känns lite konstigt när du ligger och åmar dig på det där viset helt utan poäng (Läs: sälja en produkt eller liknande)

    ”No offence”, som man säger, kanske behöver jag bara få det förklarat för mig. Att du är vacker och sexig det säger jag absolut inte emot, jag avundas dig till tusen när det kommer till det. Om jag kunde göra det du gör i den videon utan att se ut som en komplett idiot så hade ju det varit kanon 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>