Sorry not sorry!

Fotografen jag fotade med idag hade en gigantisk studsmatta i studion, där hoppade jag fritt och naket.
Jag kommer nog för alltid vara så här barnslig, haha!!

7X8ARkLkqiwikK6_NEnz-P6PIyP21hkHs_V6d-8hwxM
Wr4CS6Wq71ZCkPQ8xUkpjSPCZ9MuE05EctquosfbhY0
SnLpMDB9psJAl0mUfCYHqSSfd_XSlLj8trDhFOsq4ys
FiYZ40jsT2I1_p2qUZqluphf28iKLG8fn1ebUM6jgEU

blogstats trackingpixel

17 reaktion på “Sorry not sorry!

 1. Måste bara säga att du är supersnygg! Jag undrar bar dina underkläder kommer ifrån som du har på dig? Dom är sååå snygga! :)
  Kram

 2. Wow. Slutar aldrig förvånas över hur fruktansvärt vacker du är. Det är helt otroligt!! Hoppas att jag har en lika bra kropp som dig när jag blir äldre!

 3. Forever be free… haha and naked if that’s what you want :)
  Looks like fun on the trampoline… & I Love the pics.. all of them!!!
  Even more so.. the spread with the black background is Fantastic I tell you… so many good angles combined there… Good job on those 😉

  Please tell the photographer he did a Great job as well, of capturing the ”Beauty” and overall ”Good energy” of the Sweetheart Nati. <3

  Much fun and sexy in this shoot… I always like everything you do!

  Have a Wonderful day!
  Kisses to you <3

 4. Du är så sjukt snygg så det är inte sanning. Däremot känner jag i denna fuckt up värld att stå och visa sig all nude och simulera att du ”sväljer sperma” är bara way to much. Tycker att alla tjejer eller kvinnor som i ditt fall borde ha lite mer eftertankte när det redan är så utsatt värld för kvinnor. Annars tycker jag alltid att du tar fina bilder men dessa känns lågt. Mot dig själv alltså, du behöver inte söka mer sexuell bekräftelse . Du är super sexig.

 5. Vilken jävla kropp!
  Du är så sjukt jävla snygg, ursäkta språket men jag talar bara sanning. Jag älskar verkligen din personlighet, din kropp och ditt utseende.Ibland önskar jag att jag såg ut som dig, då skulle jag kunna vara lycklig och ha bra självförtroende istället för att se ut som en fet kossa.

  Du kanske kan skriva lite mer om träning och vad du äter? Jag är desperat.

  älskar dig nati <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>