Natis Dag!

Hej på er hoppas ni har det super.
Har varit sjukt trött på senaste för att jag kommit ut ur mina rutiner.
Jag mår som bäst när jag lägger mig runt 12 vaknar 8-9 men nu har jag somnat vid 3 och vaknat 10 och mår inte bra av det. Jag är väldigt känslig när det kommer till sov tider.
Annars är allt bra med mig ska på en plåtning snart och imorgon ska jag på en Halloween fest.
Är faktiskt inte jättesugen men kommer säkert bli kul när man väl är där.
Känns som att allt jag vill göra är att äta och sova.
Saknar min familj massor också så ledssen att jag inte kan åka till dom över jul. :(

Måste dra nu iallafall vi hörs sen.
Puss på er <3

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Natis Dag!

  1. Hope your schedule gets back to normal! Can be tough at times I know… and Hey… there is nothing wrong with eat and sleep… I myself sleep alot… & Love it when I can do that… because I wake up refreshed and get lots done. Should never deprive your body of its needs. 😉

    Big Sorry for your distance between family… I’m around mine constantly and wouldn’t have it any other way.. so I feel for you there… although I understand your ambitions required your position to be in California I guess… ? A person needs family, they need attention and help, friendship, and honest opinion, etc… that is close as family. I know this is something that is hard to be without for long durations… been there before when I moved away… I never want to be in that predicament again… Hope you have some good people around you.. for moral support and whatnot when needed… I’m sure you do.. if not I’m here for you…

    Anyhow, Wish you a good nights sleep…
    & Kiss <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>