12 reaktion på “Me!

 1. Skulle inte du kunna skriva om din typ ”workout routine”?Du verkar vara ofta i gymmet och skulle vara kul att höra vad du gör for komma i form:)

  Kram!

 2. Hej Naty.
  Jag kommer aldrig ge mig själv rätten att döma dig eller någon. Jag vill bara be dig att respektera dig själv och din kropp. Det är aldrig försent att ändra på sig själv och sitt sätt att leva. Vi alla gör saker vi ångrar, ”straffet är att leva med det”. Men det är aldrig försent att byta bana. Varje gång du visar din kropp i kommersiellt syfte förlorar du en bit av dig själv. Och dem du förlorar det till, bryr sig inte ett dugg om dig. Om du hade en dotter, hade du velat att din dotter simulerar oralsex på foton i kommersiellt syfte? Var rädd om dig och lycka till.

 3. Personligen tycker jag der är smaklöst när man använder sig av barn leksaker ( gosedjur ) och poserar sexigt – det ät lite creepu . Eller vid ett tillfälle var du utklädd till en sexig bebis . Tycker det är perverst , var lättklädd va naken men varför i samband med barnkläder ? Nappflaskor eller nallar? Jag är ej pryd eller en moral kärring – men tycker det är vidrigt .

 4. Hej vackra du!
  Vart köper du dina underkläder nånstans? Är i Miami & de blir lite tråkigt med bara Victorias secret.
  Kram

 5. EFTER ATT DU SÖNDEROPERERAT DIG SER DU MISSBILDAD UT NÄSTA, INGE NÄSA KVAR? ÖVERLAPPEN RÖR NÄSTAN NÄSAN?!? SLUTA PLASTOPERERAR DIG! ALLA I LA SER LIKA, PLAST ÄCKLIGA TUTTAR, RUMPOR, FYLLER,

 6. Jag tycker oxå att det är helt fel att blanda in barnleksaker i sexiga bilder, men tyvärr så finns det män som tänder på sånt.

 7. Varför sånt behov av att vika ut sig? Inte undra på att du bara drar till dig douchebags, som du verkar tycka. Hur seriöst tror du de ser på dig? Inte undra på då att du har din syn du har på killar och pratar om dem som att de gillar jakten och att det spelar ingen roll om man har allt…. du dras till fel män, till oseriösa.
  Världen är full av fantastiska män.
  Jag hade ett mildare sånt behov som yngre (lättklädda bilder eller så)…. men mycket på grund av faderskomplex/daddy-issues… därför extra stort behov av att bekräftas.
  Ok om man är bekväm med sin kropp, men du använder dig av det på fel sätt, för att få bekräftelse. Räcker det inte med att bara vara du och inte spela på din kropp?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>