Säljer saker på Ebay!

Hej hej, jag har nu lagt upp massa grejer på Ebay som jag säljer.
Har massa massa mer men får bara lägga upp lite i taget på Ebay men kommer att fortsätta att lägga upp nya saker.
Ni hittar mig på www.ebay.com/usr/mariap.323
Hoppas ni gillar mina saker. :)

Puss puss

Screen Shot 2014-09-29 at 9.48.23 PM

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Säljer saker på Ebay!

  1. Hej Peyre… tycker om dig allt mer och mer här i bloggen.. men måste säga att priserna på dina saker är svindyra.. guess skor i usas butiker kostar ca lika mkt som du säljer dina för och etc etc..

    • Håller faktiskt med! Det är väl ändå begagnade saker du säljer? Och då vore det ju konstigt att köpa de för nypris men att man då går miste om kartong, kvitto och ”garanti” från butiken/tillverkaren vilket man får om man köper dyra produkter från butik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>