Movie night with the girls!

Myskväll med godis och vin med tjejerna blev dock inget vin för mig somnade i soffan lol.

Vet inte riktigt vad jag skulle göra utan dessa tjejer och några till här i L.A love them so much. <3

-2

-3

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Movie night with the girls!

  1. Hej!
    Tänkte mejla dig men såg att det bara var för samarbete osv. Jag undrar och har för mig att du tog dig till USA för att först studera och då undrar jag om du gjorde det själv med allt arbete eller om du gick via något företag. Funderar lite och vill höra lite med hur andra har gjort.
    Mvh,
    Elsa-Alya

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>