Tråkigt!

Hej på er.

Tycker att det är så tråkigt att man inte kan blogga om någonting utan att folk klagar på precis allt.

Därför har man tappat lusten att blogga.

Antingen så stavar man fel, skriver dåligt, är ful, tjock, smal, visar för mycket, tror för bra om sig själv osv osv. Listan kan göras hur lång som helst.

Jag vet att jag även har massa fina läsare men tyvärr så överväger det negativa ibland.

Så fort jag lägger upp på något jag köpt eller är på något fint ställe så blir man anklagad över att hänga med gubbar etc. Det är jättetråkigt att det ska behöva vara så. Har så mycket kul att blogga om men orkar inte med den stressen att behöva bli mobbad.

Det är som att det är ok att säga vad som helst på nätet, tycker att det ska komma nya lagar.

Vad tycker ni om detta?

blogstats trackingpixel

27 reaktion på “Tråkigt!

 1. Folk som inte har ett eget liv snackar och vill gärna dra ner andra i skiten för att själva må bättre.
  Det bästa, men kanske svåraste, att göra är att skratta så fort du får negativa kommentarer. Oftast är första reaktionen att man blir sårad men tänk sedan ”What hurts you today makes you stronger tomorrow”
  Tänk också själv på VARFÖR någon ödslar energi på att såra någon annan?!

  Du verkar så otroligt självständig och stark som vågar gå din egna väg och ifrågsätta denna falska värld. Stå på dig!!
  Massor av kärlek till fina människor som dig :)

 2. Tycker du bryr dig för mycket om vad andra tycker. stäng av kommentarer ett tag tills du kommer in i en positiv spiral igen :)

 3. Do not let stupid and jealous people hurt you, you are a person with a big heart and you have to continue to post here for those who love you. Courage.

 4. Hej Natacha,
  Om jag var du skulle jag helt enkelt sluta läsa kommentarerna. Du kommer må så mycket bättre då tror jag. Då hör du bara in inre röst – och dina vänners/de du vill umgås med.
  För faktum är att det är inte kommentaren i sig som gör ont – utan faktumet att det finns så många missnöjda och frustrerade människor som vill dra ner en till deras nivå. Det är en läskig tanke helt enkelt.
  Tänk så här; elaka människor är människor som håller på att drunkna, men om man försöker rädda de så kommer de i sin panik att trycka ner en under vattenytan i ett desperat försök att rädda sig själv…
  Låtsas som att de inte finns helt enkelt. Eller läs enbart kommentarerna när du har en frågestund, vi kommer följa dig även om du inte läser kommentarerna – tro mig. :-)
  Kram!

 5. I like the blog and appreciate your posts. I don’t think it is right for anyone to bully you, so sad that they do that. Everyone in life has feelings and it is important to respect that fact. You have great potential and the blog is important, as it can be used to measure your progress in life. It also can be used as a form of therapy, releasing your thoughts and activities can be good for you… Please don’t feel distraught… there are plenty of people who like you.

  Almost the end of the week… has been slow over here. Like I am waiting for something… good to happen, Lol.

  Hope you have a great Thursday and stay positive Sweetheart.

  Sending my Love to you <3

   • Hi Anna, I like that idea :)

    Nati seems like a really great woman, with great enthusiasm and personality that is well rounded. I would be blessed if I got the chance to take her out. We are probably almost the same age too, Lol.

    I like fashion too and have dreams of designing things like jewelry and what not for a woman. I once designed my friends wife some earrings for her birthday, Lol… was supposed to be for her pageant originally in Chicago, but I had some issues with the stones… Would have hoped to make them for my own wife, but I’m not married yet… haha.

    Hopefully someday…. I will be married to a wonderful woman! 😉

    Sweet Dreams

 6. Du e supervacker, fin stil osv osv. Och tror absolut ingen skulle säga något dumt om dig om de träffade dig öga mot öga bara hemska människor som sitter å skriver dumma saker. Försök tänka på de :) kanske lite svårt men e nog 99% av de som läser din blogg älskar den

 7. Hej.

  Det är oerhört svårt att låta bli att ta illa vid sig och man tappar helt klart suget av att blogga. Tycker du har rätt, de behöver bli hårdare regler på vad man skriver på nätet mellan människor.

  Det jag kan säga att de människorna som skriver och stör en på ett el annat sätt är de som själva har störst problem!!!!

  Har själv en blogg och det kommer massa dumma grejer där också. Men du har bloggat längre än jag och är känd så du får nog höra mer neg saker också.. Är uppriktigt ledsen för din skull!!! tycker att du ska blogga om vad du vill. Det är inte ditt problem att människor därute har problem med vad du gör. Tror mycket handlar om gentelagen, man får inte vara förmer än andra och sticka ut!!!

  Jag själv har haft fullt upp i 2 veckor men har väntat på att få se uppdateringar ifrån dig och din blogg…

  Go Girl!!!!

  http://allaboutv.blogg.se
  Vidya

 8. Ta inte åt dig av alla negativa kommentarer! Folk som klankar ned på andra har helt enkelt inte något liv. Dessutom tror jag det ligger en hel del avundsjuka bakom de elaka kommentarerna. Du är grym! :)

 9. Jag brukar aldrig kommentera på bloggar. Tycker jätte mycket om din blogg för att du är så himla snygg och har bra klädstil. Men tänker aldrig på att uttrycka allt positivt jag känner med dina inlägg. Tror det är likadant för andra. Så fortsätt att blogga!!! Haha:) Och dem som kommenterar negativt måste ju bara vilja trycka ned andra som dem är avis på. Sina motsatser.

 10. Du är ju otroligt vacker! Har en kropp i världsklass, har en vacker familj! Du lever ju ett liv många drömmer om! Tyvärr så är det rätt vanligt att folk klankar ner på andra (iallafall i sverige där det ända vi ser är mörker haha)..

  Jag hade ett jobb som jag tyckte var roligt (extra jobb) men jag har också förlorat lusten för att allt du gör är fel, det är fel på dig osv..

  Så ska det inte kännas! Ta en paus!

  För din skull, gör roliga saker och återkom när du känner dig starkare!

  det är ju bara ”ett jobb” och man ska inte ta vad som helst :(

  Btw jag pluggar juridik och tycker absolut att det ska tillkomma lagar om näthatet och hemska kommentarer, när är det ok att kränka någon? ALDRIG!!

 11. Folk kommer alltid ha åsikter och vi har yttrande frihet i Sverige. Tyvärr så har det blivit så att folk ibland missbrukar detta till något negativt. Du vet själv vad du är och inte är så låt inte negativa kommentarer påverka dig. Haters gonna hate! En sista sak….du har säkert många läsare där ute som faktiskt tycker du är bra men folk har blivit så lata att kommentera då något de tycker är bra och därför blir det så att det negativa syns mer.

 12. Skit i de negativa kommentarerna, ditt liv är sjukt mycket intressantare än deras det är därför de tar sig tid att klicka in på din blogg från början och de stör sig på det, men det är därför du ska fortsätta blogga. Din blogg är en av mina favoritbloggar och det känns som att du har mer att komma med än andra bloggare!

 13. Tycker du är grym Natacha! Du har är en inspiration / förebild för mig i många år! Jag fattar inte varför folk ska kommentera elakt… Läs inte om man s”stör sig”! Jag hoppas du fortsätter att blogga om ditt liv, för vi är många som uppskattar din blogg <3

 14. är man vacker å är lycklig så älskar vissa personer tyvär att försöka dra ner en :( å hitta på massa idiotiska historier om en..d måste vara extra tufft när man är en känd person..försök att komma ihåg att d enda viktiga är att du vet vem du är å att de inte har någon betydelse för dig å ditt liv men jag vet verkligen att d e jobbit ibland <3
  själv så blir jag bara glad när jag ser en vacker kvinna som d går bra för!din blogg är intressant, inspirerande å rolig å jag tycker du verkar va en smart å underbar tjej så don´t let them haters dim your lights <3

 15. Sådana personer som skriver otrevliga och elaka kommentarer är trasiga inombords och livnär sig, i princip, på att ta andras energi. Strunta i dem! Tillmät dem ingen betydelse för att de är sorgliga. Du har en sådan härlig blogg och det är så kul att läsa om din vardag – alla dina resor, din klädstil, dina tips osv!! Du är asgrym!

 16. Jag tycker detta är piss tråkigt!
  Varför ska folk på nätet alltid bli så omogna, pinsamma och rent patetiska? Det är helt absurt detta med nätmobbning! Jag förstår över huvudtaget inte vitsen med att klanka ner folk på det här sättet! Inte i verkligheten heller för den delen. Det tjänar ingenting till!!
  Folk är avundsjuka och vill bara trycka ner de som har lyckats på något sätt som de själva inte har! Och då passar det ju bra på nätet där de kan gömma sig bakom sin skärm och vara iaf nästan anonyma..
  Varken du och ingen annan bloggare eller personer på sociala medier får ta det personligt. För som sagt försöker folk ofta bara trycka ner de som är över en.
  Och tyvärr är det ofta de som kommenterar. Jag tror att många läsare med mig som läser din blogg för vi uppskattar det du skriver och ser dig som en inspirerande person inte alltid kommenterar utan bara läser och tänker på det du skriver fast vi egentligen borde kommentera peppande för att visa hur många vi är! Men det hinner man ju heller inte alltid om man följer många bloggar t.ex.
  Det är många som skriver det jag precist skrivit men det kan vara bra att höra det från flera håll ändå, som nu när du säger du tröttnat lite på bloggandet pga. det här.
  Jag hoppas i alla fall att du inte slutar blogga och att du kan se förbi alla dessa negativa personer som bara är ute för att sabba och inte har bättre saker för sig i sina så kallade ”liv.”
  Kram!

 17. Jag älskar att läsa din blogg och hoppas att du inte slutar.
  Jag tycker det är så otroligt imponerande att du vågar göra så mycket med ditt liv och att du vågar vara så ärlig. Att våga vara både glad och ledsen för alla människor är det.
  Jag gillar in din blogg hur man får mycket mode och hälsa men också djupa, intressanta tankar, och uppmuntran till att utmana sig själv.

 18. Dom som skriver så är bara AVUNDSJUKA!!! Du lever ju ett underbart liv i LA med massa roliga upplevelser och mycket vänner, till skillnad från de bittra och sura som sitter här hemma med sitt 8-17 jobb och gnäller på allt o alla.
  Sluta aldrig blogga pga dessa människor!!
  Fortsätt lägga upp bilder på dina inköp och äventyr – vi är många som älskar att följa det och vi är många som unnar dig det bästa i livet, på riktigt!!

 19. jag tycker du ska fortsätta blogga :) skit i de negativa kommentarerna dom är bara avundsjuka på dig :)
  hoppas du fortsätter blogga snygging :)

 20. Hej Natacha,

  Jag läser din blogg kontinuerligt men kommenterar sällan. Det hade varit jättetråkigt om du slutade blogga för jag och många uppskattar verkligen din blogg och kommer att sakna den. Du och bloggen är en inspiration!

  Kanske kan du stänga av kommentarerna?

  Mvh Sara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>