Tv program!

Idag tänkte jag prata om online mobbning.
Jag vet att dom har ett program i Svensk TV som handlar om det.
Har inte sett programmet men tycker att det är bra att man tar upp sånt här.
Det är helt sjukt att det inte finns mer lagar på Internet.
Vem som helst kan förstöra en annan människas liv för alltid genom att sprida bilder och falska ryckten.

Varför är det ingen som anmäler Kinzakenza bloggen till det programmet?
Vill inte ni veta vem det är? :)
Bättre att ta fram en anonym bloggare än en person som skriver en kommentar på en blogg.

Eller vad tycker ni?

blogstats trackingpixel

8 reaktion på “Tv program!

  1. Min fråga till dig är, VARFÖR avslöjade inte du KinzaKenza? DU som hade sanningen, du som visste/vet VEM det är. Du var så himla säker och kaxig för ett år sedan då DU här i bloggen skrev att du skulle avslöja vem det var (enligt dig är det säkert fortfarande den hemska häxan från Malmö Dani Karlsson; http://www.dani.metromode.se)

    Är du för feg?

  2. Du var ju så säker på vem det var? att det var Dani (vilket jag tvivlar på starkt) Men hur skulle man kunna få reda på vem personen är? bloggportalen hen har ger säkert inte ut någon av sina medlemmars IP adresser så länge de inte bedriver någon olaglig verksamhet. Så det blir nog ganska svårt är jag rädd :/ För övrigt är jag less på hens uttalanden om SD. Vilket rickspucko! Lol

  3. Hej Natacha Jag älskar att gå in i din blogg som är den enda jag följer. Men tycker att du uppdaterar för sällan o hoppas att du uppdaterar lite oftare:).

    Kramisar!

  4. Tittade på dom 2 första avsnitten, men tyckte att det programmet var skit. Programmet ska stoppa näthatare, men istället får det ett motsatt effekt. Dom hänger ut personer med namn och allt – vilka då får tusen många fler nya hatare… Det mest idiotiska var, att dom hade Kissie med i det som ett offer… Det säger väl allt om det programmet.

  5. Jag förstår inte att man orkar lägga så mycket energi att vara elak mot andra. Det är bara bittra människor som vill ha uppmärksamhet. Helt onödigt. Det slår tillbaka på en iallafall. Om man försöker göra det bästa i situationen & tänka positivt, då blir allt positivt. Man mår mycket bättre av att göra gott för andra. Jag har äntligen skapat en blogg där jag vill dela med mig om positiv energi & Natti! Jag gillar din blogg & du inspirerar mig fast jag är 33 år. Men man blir som man är. Åldern är bara en siffra. Styrkekramar från Anette http://livetsljusalycka.devote.se/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>