Trött trött mkt trött Nati!

Sprry för dålig uppdatering.
Har jobbat non stop. Imorgon ska jag jobba med ett lab eftersom jag utvecklar en produkt.
Berättar mer om det imorgon. :)
Hoppas ni haft en jättefin helg med massa godis och fest.
Jag ska nog ta och köpa mig lite godis idag, är värsta godismonstret så gott!!

Ska ta och köpa lite hår online nu.
Det blir lite längre virgin hår den här gången.
Så kul med extensions att man kan byta hår längd hela tiden. :)

-11

-10

blogstats trackingpixel

7 reaktion på “Trött trött mkt trött Nati!

  1. När man ser dina silikonbröst så skulle man vilja ha ett par själv, de ser ju inte groteska ut. Hela du ser vacker ut! Skönt att möta sommaren o vara så vacker tänker jag.

  2. Hej! Det var ett tag sedan jag var inne på din blogg (har följt dig lite från och till i flera år) men
    nu när jag såg bilder på dig kände jag knappt igen dig! Vad har hänt?? Dina läppar är otroligt stora och ditt ansikte får en helt annan look. Det ser faktiskt konstigt ut. Jag vill absolut
    inte vara negativ och jag tycker du verkar vara en jättegullig och söt tjej, men jag blev lite chockad när jag såg de senaste bilderna på dig. Dessutom om man gör många ingrepp så blir man blind till slut och förstår inte hur enorma läpparna faktiskt är. Jag vill absolut inte trycka ner dig på något vis och jag tycker du är en jättesöt tjej men dina enorma läppar förstör ditt fina ansikte. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>