9 reaktion på “Ny bild!

  1. Du är så vacker.. synd att de har retuscherat den så mycket bara! Du är en naturlig skönhet, en egen sort :)

    tror aldrig att jag har sett en sådan vacker tjej som dig (är inte lesbisk eller bi) tycker bara att du är vacker.

  2. Oj, det ser inte ut som dig natacha. Kanske ”skräddarsytt” den med retuschering så att den passar i sammanhanget bättre. Synd du är fin som du ÄR. Instämmer med ”jenny” vackrare kvinna finns knappt! (inte heller lesbisk eller bi, hihi). 😀

  3. Förstår att man använder retuschering på även de vackraste av kvinnor men detta var ju extremt! Jag trodde inte ens att det var du, riktigt tråkigt.

  4. Du är jätte fin! Men din överläpp har blivit så stor så du har inget mellanrum mellan mun och näsa längre.. No offence! Du är jätte vacker men de förstör ditt utseende.

  5. Oj. E du harmynt från början? Du har ju inget mellanrum mellan näsa och överläpp! Ser verkligen konstigt ut precis som min granne som verkligen har varit det. Eller har det att göra med att du sprutar din överläpp så mycket- iaf Borde du tänka till på den biten… Man bör ha ett mellanrum mellan läpp och näsa, var med på en sprut kurs där de verkligen poängterade det . Annars håller jag med du e vackrare när du inte retuscheras så mkt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>