Mitt nya hår!

Så här blev mitt nya hår.

Kort, blondare tjockare.

Vad tycker ni?

Det är en svag ombre(svårt att se å bild) med sandre i botten och jätteblonda toppar.

Sedan massa extensions. :)

Nu är jag redo för Miami!!

Photo on 3-28-14 at 2.07 AM #5

Photo on 3-28-14 at 2.07 AM #7

blogstats trackingpixel

21 reaktion på “Mitt nya hår!

 1. jag har alltid tyckt du är jätte fin.. Men jag är ledsen att säga detta att i det senaste så har man knappt känt igen dig på bildera? Som bla dessa! Du er jätte konstig ut, typ sjuk och deprimerad ut:0 inte meningen att va tyken men jag tycker du alltid sätt så snygg, fin och fräsch ut hela tiden många vackra bilder men nu du ser så trist ut och tar så tristsamma bilder:( hoppas det inte stämmer men du ser olycklig ut:(

 2. När du skrev att du skulle ha kortare hår, så skrev alexandra nilsson att hon kommer skaffa det, skriv att du kommer köra en rakad stil, hehe

 3. Mysigt att tillbringa några dagar i Miami.
  Vädret borde väl vara lite varmare där nu än vad det är i Florida på vintern? Florida är så vackert med beaches, hav och kanaler överallt, båtar, fina hus, härliga trädgårdar. Restauranger, shopping, sightseeing, nöjen. Massor att göra dygnet om och en massa coola människor.
  Ha det superkul, enjoy.

 4. Hur många gånger i månaden måste man ändra sitt hår egentligen? Fan va uttröttande att konstant gå och sätta in förlängningar i sitt hår! För mig var det ett år sen jag var hos frisören, har inte färgat det och har inte klippt det, och herrejääävlar vad långt det är nu! Bästa tipset till ett långt naturligt hårsvall. Dessutom tvättar jag håret ca 2 gånger i veckan och använder bara schampo i hårbotten där det verkligen behövs. Avslutar med balsam som inte innehåller en massa skit som silicone och annat jux som bara sätter sig utanpå hårstrået. Det är ett mirakel! det är massor med människor som frågat om jag har extensions. svaret är ju bara att tvätta så skonsamt/miljövänligt som möjligt och använda balsam som försvinner när man sköljer med enbart vatten.

 5. Vad otroligt trist din blogg är. Har blivit..för ca ett år sedan var den kul att följa men inte mera. Blää :(

 6. Din blogg har blivit så sjukt jävla dålig! Du skriver inlägg om dina fattig extensions 10 gånger i månaden, resten av 8 inläggen är ”saknar min familj”, resten av 7 inläggen är någon fattig gammal bild på dig som vi redan har sett 20000 gr tidigare. Du för pengar att blogga , detta är ett jobb, varför kan du inte sköta det bara?? O slippa ha världens tråkigaste jävla blogg. All cred till dina loyala läsare som ändå klickar in hit varje dag , o hänger kvar hos dig trots Att din blogg är den absolut sämsta!!!

 7. Snygg du är!! Kolla in min blogg för massa inspo och hitta den perfekta sommarklänningen i bloggen just nu xoxo

  fashionbyevin.spotlife.se

 8. Börjar bli trist att gå in på din blogg…lite uppdatering o lite bilder. Nog risk att du börjar tappa läsare. Men det e ju din blogg så du gör som du vill kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>